Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ment a laptop eppen, amikor...

Ment a laptop eppen, amikor anyukam egy picit ralepett a jobb also sarkara, azota meghalt, ez osszefugg?

Figyelt kérdés
miutan ralepett, probaltam kattintani, de nem ment. utana kiadott kek alapon egy monitornyi szoveget, hogy valami hiba. ami ha meg nem fordult elo, akkor inditsam ujra, ha de, akkor csinaljam ezt meg azt, nyomjak f8at.. hiaba csinaltam barmit, nem reagalt. probaltam kikapcsolni, semmi. f8, semmit. aztan kikapcsolt. amikor bekapcsoltam ujra, akkor kiirta, hogy disk error meg irjak be valami kulcsot.. de barmit nyomok, semmire nem reagal.. mi lehet a baj? nagyon fontos lenne. :(

2013. júl. 17. 12:33
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Lehetséges hogy "létfontosságú" alkatrész sérült meg sőt biztos

mennyi idős a gép? ha van még rá garancia ingyem cserélik

2013. júl. 17. 12:38
 2/39 anonim ***** válasza:
Miért hagyod a földön?
2013. júl. 17. 12:42
 3/39 A kérdező kommentje:

gondolom, nem tartozik a legujabbak koze.. :(

mindig ott szoktam hasznalni. sose lepett ra senki. eloszor elment mellette.. mikor ment visszafele, egy picit ralepett a sarkara..

2013. júl. 17. 12:43
 4/39 anonim ***** válasza:
PC szerviz régebbi laptopokat is javít.
2013. júl. 17. 13:00
 5/39 anonim válasza:
hát tuti ez a baja.. vidd be szervízbe, vagy szedd szét te ha nincs rá gari. ha szerencséd van csak kicsúszott belőle valami, ha nincs szerencséd akkor tört és új alkatrész kell bele.
2013. júl. 17. 13:08
 6/39 A kérdező kommentje:
hülye kérdés.. ha szétszedem, nem cseszhetem el jobban?
2013. júl. 17. 13:26
 7/39 anonim válasza:
nemigazán.. legalább is ha egy kicsit is értesz az ilyen dolgokhoz nemhiszem. de csak akkor szedd szét ha már nincs garancia.
2013. júl. 17. 13:32
 8/39 A kérdező kommentje:
nem értek hozzá semennyire.. :|. csak lecsavarozom és.. ?
2013. júl. 17. 14:39
 9/39 anonim válasza:
lecsavarozod és megnézed a sarkát, hogy el van-e törve valami.. ha mondjuk így kiesik belőle alapból akkor már egyértelmű a dolog. viszont ha nincs akkor lehet csak kicsúszott elmozdult, vinyó, memoria, amit mozgatással tudsz ellenőrizni.
2013. júl. 17. 14:48
 10/39 A kérdező kommentje:

húú, köszönöm! :)

később megcsinálom, szoríts!

2013. júl. 17. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!