Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ment a laptop eppen, amikor...

Ment a laptop eppen, amikor anyukam egy picit ralepett a jobb also sarkara, azota meghalt, ez osszefugg?

Figyelt kérdés
miutan ralepett, probaltam kattintani, de nem ment. utana kiadott kek alapon egy monitornyi szoveget, hogy valami hiba. ami ha meg nem fordult elo, akkor inditsam ujra, ha de, akkor csinaljam ezt meg azt, nyomjak f8at.. hiaba csinaltam barmit, nem reagalt. probaltam kikapcsolni, semmi. f8, semmit. aztan kikapcsolt. amikor bekapcsoltam ujra, akkor kiirta, hogy disk error meg irjak be valami kulcsot.. de barmit nyomok, semmire nem reagal.. mi lehet a baj? nagyon fontos lenne. :(

2013. júl. 17. 12:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
majd írd meg hogy sikerült
2013. júl. 17. 15:09
 12/39 anonim ***** válasza:

Annyi a gáz ha te szeded szét akkor ugrik a garancia

bár írtad hogy nem mai gép

akkor viszont sok sikert! :-)

2013. júl. 17. 15:53
 13/39 A kérdező kommentje:

megírom majd. :)

áhh, erre tuti nincs garancia.. : D. semmi papír nincs is meg róla. : D.

2013. júl. 17. 16:11
 14/39 A kérdező kommentje:
leszedtem az adott részt.. őszintén szólva, semmivel nem lettem előbbre.. ötletek?
2013. júl. 17. 16:24
 15/39 A kérdező kommentje:

találtam egy ugyanilyen kérdést, ahol azt írta ki bekapcsolás után, mint nekem. azt írták rá, hogy ninsc rajta op. rendszer.. leehtséges, hogy törlődött?

vagy ne kísérletezzek vele?

itt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

2013. júl. 17. 16:40
 16/39 anonim ***** válasza:

csakúgy nem torlodhet róla

szerintem nézesd meg szakemberrel

2013. júl. 17. 17:59
 17/39 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, mintha megsérült volna a merevlemez, vagy kimozdult a helyéről. Első körben keresd meg valamelyik takarólemez alatt az alján, vedd ki belőle és tedd vissza. Ha érintkezési hiba volt, ez általában megoldja a problémát. Ha továbbra sem működik, ki kell venni a merevlemezt és letesztelni egy asztali gépben, vagy egy boot lemezről lefuttatni a HDD Regenerator-t. Ha jó a vinyó, akkor sz@r van a palacsintában, mert valószínűleg sérült az alaplap. Ezt már csak szervizben tudják pontosan megmondani.
2013. júl. 17. 18:09
 18/39 A kérdező kommentje:
attól nem lehet rosszabb a helyzet, ha én belenyúlok?
2013. júl. 17. 18:14
 19/39 A kérdező kommentje:
a merevlemeznél hátul a csavarok mellett ugyanaz az ikon, ami a laptop másik oldalán is van a wifi meg az akkufeszültség mellett. ugyanúgy világít sárgán, ha bekapcsolom. ez jelentheti azt, hogy nem sérült a merevlemez?
2013. júl. 17. 18:25
 20/39 anonim ***** válasza:
Ezt abból még nem lehet megmondani. Be kellene lépni a biosba, megnézni, hogy egyáltalán látja-e a HDD-t.
2013. júl. 17. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!