Milyen házimozi erősitőt vegyek kb 60-ért?
Sziasztok pioneer vsx 422 vagy sony str dh520 vagy estleg tudtok valami mást ajánlani?
Szeretném filmre és zenére is.Hangfal szettet azt majd később vennék hozzá mert egyszerre nem birja a pénztárcám,addig a régi hagfal szettet használnám
Előre is köszi a segitséget!
Találtam sonyt 64-ért pioneert meg 54-ért a kérdés jobb e a sony annyival vagy lehet nem is jobb ezt nem tudom eldönteni mert nem értek hozzá annyira.
Egyébként milyen hangfalrendszer van rákötve?
Hali
Nézd meg a hátulján az áramfelvételt. Ebből kiderül mit tud majd leadni. E kettő közül tuti a Pioneer -t venném meg.
Harman Kardon AVR 255 7.1 házimozi erősítő 79.990Ft
extremeaudio oldalán találod a pontos leírást.
Mondjuk érdemes lenne azért meghallgatni ezeket mondjuk media markt vagy valahol lehetőség szerint.
Nekem Yamaha RXV 540 van, épített hangfalakkal. 15" méllyel.
A legerősebb tápja a HarmanK, és Cambridge A. erősítőknek van ebben a kategóriában.
Ha zenélni is akarsz (hangszeres zene), akkor Denon vagy Marantz.
Csak mozira Yamaha.
Ha elektronikus zenét hallgatsz, és szereted az agresszív hangzást, és a nagy teret, akkor Pioneer.
Amit itt írt valaki, hogy ha később veszel hozzá aktív subot, akkor tökmindegy a teljesítmény, részben igaz. Ha nem tervezel mélyládát, hanem álló frontokat, akkor biztos, hogy valami olyat vennék ami legalább a 2 frontot ki tudja tartani egyszerre. Tehát legalább 300-350w legyen az áram felvétele, de ezt általában már tudják.
Köszönöm a válaszokat.
Azt hiszem a pioneert fogom választani.
Megnéztem a hátulját 415W a sony csak 250W és mivel nem fogok olyan drága hangfalakat venni amik szinte erősitő nélkül szólnak ezert az erősebb erősitő lessz a jó szerintem ami megtud hajtani olcsóbb hangfakat is és még egy 10ezerrel kevesebbe is kerül.Köszi a válaszokat,ha esetleg tudtok valami jobbat ebben az árkategóriban irjatok.(filmre és zenére elektronikus, pop zene stb. nem hangszeres nem jazz nem komoly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!