Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen házimozi erősitőt...

Jani0126 kérdése:

Milyen házimozi erősitőt vegyek kb 60-ért?

Figyelt kérdés

Sziasztok pioneer vsx 422 vagy sony str dh520 vagy estleg tudtok valami mást ajánlani?

Szeretném filmre és zenére is.Hangfal szettet azt majd később vennék hozzá mert egyszerre nem birja a pénztárcám,addig a régi hagfal szettet használnám

Előre is köszi a segitséget!

2013. máj. 27. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem Sony STR-DH520-as erősítőm van kb fél éve, nagyon jó cucc. Viszont az nincs 60ért. 70-72ezer kb.
2013. máj. 27. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:

Találtam sonyt 64-ért pioneert meg 54-ért a kérdés jobb e a sony annyival vagy lehet nem is jobb ezt nem tudom eldönteni mert nem értek hozzá annyira.

Egyébként milyen hangfalrendszer van rákötve?

2013. máj. 27. 16:19
 3/9 anonim ***** válasza:

Hali

Nézd meg a hátulján az áramfelvételt. Ebből kiderül mit tud majd leadni. E kettő közül tuti a Pioneer -t venném meg.

2013. máj. 27. 17:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is néztem a Pioneert, viszont az csak 5.1, míg a Sony 7.1 ami nekem fontos szempont volt! A megadott teljesítmények lényegtelenek, úgyis az aktív subnak kell nagy teljesítményűnek lenni. Nekem KODA AV 703 szett van hozzá, kiegészítve még 2db hátsóval. Nincs rá panaszom, szépen szólnak.
2013. máj. 27. 18:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Harman Kardon AVR 255 7.1 házimozi erősítő 79.990Ft

extremeaudio oldalán találod a pontos leírást.

2013. máj. 27. 20:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk érdemes lenne azért meghallgatni ezeket mondjuk media markt vagy valahol lehetőség szerint.

Nekem Yamaha RXV 540 van, épített hangfalakkal. 15" méllyel.

2013. máj. 27. 21:29
 7/9 anonim ***** válasza:

A legerősebb tápja a HarmanK, és Cambridge A. erősítőknek van ebben a kategóriában.

Ha zenélni is akarsz (hangszeres zene), akkor Denon vagy Marantz.

Csak mozira Yamaha.

Ha elektronikus zenét hallgatsz, és szereted az agresszív hangzást, és a nagy teret, akkor Pioneer.

Amit itt írt valaki, hogy ha később veszel hozzá aktív subot, akkor tökmindegy a teljesítmény, részben igaz. Ha nem tervezel mélyládát, hanem álló frontokat, akkor biztos, hogy valami olyat vennék ami legalább a 2 frontot ki tudja tartani egyszerre. Tehát legalább 300-350w legyen az áram felvétele, de ezt általában már tudják.

2013. máj. 27. 22:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha meg zenehallgatás a cél akkor nem házimozi erősít kell nézni, hanem sztereót!
2013. máj. 28. 08:50
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azt hiszem a pioneert fogom választani.

Megnéztem a hátulját 415W a sony csak 250W és mivel nem fogok olyan drága hangfalakat venni amik szinte erősitő nélkül szólnak ezert az erősebb erősitő lessz a jó szerintem ami megtud hajtani olcsóbb hangfakat is és még egy 10ezerrel kevesebbe is kerül.Köszi a válaszokat,ha esetleg tudtok valami jobbat ebben az árkategóriban irjatok.(filmre és zenére elektronikus, pop zene stb. nem hangszeres nem jazz nem komoly)

2013. máj. 28. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!