Milyen erősítőt vegyek? (SEGÍTSÉG)

Figyelt kérdés

-Sziasztok aki ért hozzá az kérem segítsen szeretnék venni ehhez a hangfal hoz egy erősítőt.

[link]

-De nem tudom hogy milyent mert nem értek hozzá.

-Még azt hogy Laptopról szeretném irányítani nem házimoziról, vagy asztali gépről úgyhogy ezt is vegyék figyelembe.

-És még azt hogy nem ez a kettő lenne rákötve hanem még van egy mély ládám is.

-Kérem aki tud segítsen Előre is köszönöm.

#hangfal #erősítő #hangszóró #házimozi #Mély-láda #Házimozi-erősítő
2013. máj. 4. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy sikerült szert tenni ezekre a "minőségi" hangdobozokra, de inkább szabadulj meg tőlük. Ebben benne van az erősítő, vonal szintű jellel tudod meghajtani, a laptop fülhallgató kimenete pont jó hozzá egy jack-RCA kábel segítségével. Egy párszáz forintos kábelt még megér, többet ne költs rá.
2013. máj. 4. 18:09
 2/4 A kérdező kommentje:

-Köszi a gyors választ :)

-Akkor amit ki néztem az egy nagy rakás szar?

-Nem tudnál ajánlani olyan oldalt vagy terméket ahol nézhetnék a Laptopmohoz hangcuccot?

-Amúgy énekléshez kéne, és zene hallgatáshoz, eddig stúdióba jártam de nem mindig van pénzem rá ezért is szeretnék otthonra saját kis stúdiót.

-Kéne két jó Hangfal, és hozzá erősítő, + mikrofon, és hogy el bírja a laptopom. Valahogy így képzeltem el az otthoni kis stúdióm.

-De ha tudsz jobbat nyugodtan írd mert mint írtam nem vágom az ilyesmit csak halom és olvasok róla.

-Előre is köszi.

2013. máj. 5. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami jó aktív stúdiómonitor.

Egy keverő, annyi bemenettel, amennyi mikrofont később maximum használni akarsz, lehetőleg beépített hangkártyával, hogy elegendő legyen USB-n összekötni a géppel.

Amit jó szívvel ajánlanék, az is nagyon drága amatőr szemmel. Profi cuccokat nem is írnék, mert ott egy stúdiómonitor hangdoboz pár kerülhet akár fél millióba is.

Egy Allen&Heath ZED10 kis keverő szerintem akármeddig kiszolgálja az igényeidet. Monitor hangdobozt már nem nagyon tudok írni, mert egy nagyon kicsit Genelec G One, vagy G Two sem olcsó.

Ha csak a saját szórakoztatásod a cél, ezek túl drágák lennének. Mire mikrofonjaid, kábeleid is lennének, bőven 2-300 000 Ft környékén lennél. És ez még csak egy nagyon alap, nagyon amatőr felszerelés.

2013. máj. 5. 16:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben nagyon szépen köszönöm a válaszaidat.

Majd meg próbálok kitalálni valamit otthoni célra, addig is maradok a stúdiónál.

Még egyszer köszi.

2013. máj. 6. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!