Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Házimozirendszert szeretnék...

Legohun kérdése:

Házimozirendszert szeretnék vásárolni de nekem van bluray-em. Kerestem de még nem találtam olyan rendszert ami csak hangszórókat kínálni. Szóval lehetne-e úgy venni hogy csak hangfalakat (ha lehetne linket is küldjetek)?

Figyelt kérdés

2013. máj. 16. 13:51
 1/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék, de ehhez kell erősítő is, azt is találsz itt.

Nem ennyire egyszerű azért a kérdés, egy jó házimozihoz sok tényező számít. Mekkora a szoba, ahová megy?, mennyit szánsz rá, mik az elvárások?

2013. máj. 16. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
7mx7m-es a szoba [link] elvileg ezt néztem ki... vagy ezt csak a blu-ray eladásával lehet, ilyesfajta rendszert venni?
2013. máj. 16. 17:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan rendszer, amiben a lejátszó tartalmazza az erősítőt is, neked olyan kell, amiben erősítő van csak. 7X7 szoba az elég nagy, sőt, oda én elgondolkoznék egy álló hangfalas erősítős rendszeren. Mindenképp mélynyomóval szeretnéd?
2013. máj. 16. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

ehhez 50 körül találsz egy jó erősítőt, és ez elég lesz egy 7x7-es szobába.

2013. máj. 16. 17:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem fontos a mélynyomó annyira de előnyös ha van...Utána olvastam még a hangfal kérdésnek és az álló fajtára ütött a választásom...Kb 75e-150e-t akarok rászánni
2013. máj. 16. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt soha ne felejtsd el, hogy a fizikát azért nem lehet meghazudtolni, egy 50 négyzetméteres szobáról van szó.

Keress egy jó 5.1-es erősítőt 50 körül, 100ért kapsz jó szettet, de ezeknél a vékony hangfalaknál sokat fizetsz a designért is, nemcsak a hangzásra mennek rá, főleg nem egy samsung vagy lg rendszer.

2013. máj. 16. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:

[link]

vagy

[link]

[link] Párosítás

vagy

[link]

Melyiket ajánlja? Én az elsővel szimpatizálok bár nem nem tudom mit takar a "kisebb szobák" elnevezés

2013. máj. 16. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy a 2. vagy a 3, vagy az első rendszert megtoldod egy mélynyomóval, csak az a baj ilyenkor, hogy ha nem ehhez való mélyet veszel, felborul az egyensúly. Én a TAGA-t venném, ahhoz egy mélyláda.
2013. máj. 16. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!