Legohun kérdése:
Házimozirendszert szeretnék vásárolni de nekem van bluray-em. Kerestem de még nem találtam olyan rendszert ami csak hangszórókat kínálni. Szóval lehetne-e úgy venni hogy csak hangfalakat (ha lehetne linket is küldjetek)?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 13:51
1/8 anonim válasza:
Tessék, de ehhez kell erősítő is, azt is találsz itt.
Nem ennyire egyszerű azért a kérdés, egy jó házimozihoz sok tényező számít. Mekkora a szoba, ahová megy?, mennyit szánsz rá, mik az elvárások?
2/8 A kérdező kommentje:
7mx7m-es a szoba [link] elvileg ezt néztem ki... vagy ezt csak a blu-ray eladásával lehet, ilyesfajta rendszert venni?
2013. máj. 16. 17:11
3/8 anonim válasza:
Ez egy olyan rendszer, amiben a lejátszó tartalmazza az erősítőt is, neked olyan kell, amiben erősítő van csak. 7X7 szoba az elég nagy, sőt, oda én elgondolkoznék egy álló hangfalas erősítős rendszeren. Mindenképp mélynyomóval szeretnéd?
4/8 anonim válasza:
ehhez 50 körül találsz egy jó erősítőt, és ez elég lesz egy 7x7-es szobába.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem fontos a mélynyomó annyira de előnyös ha van...Utána olvastam még a hangfal kérdésnek és az álló fajtára ütött a választásom...Kb 75e-150e-t akarok rászánni
2013. máj. 16. 18:51
6/8 anonim válasza:
Azt soha ne felejtsd el, hogy a fizikát azért nem lehet meghazudtolni, egy 50 négyzetméteres szobáról van szó.
Keress egy jó 5.1-es erősítőt 50 körül, 100ért kapsz jó szettet, de ezeknél a vékony hangfalaknál sokat fizetsz a designért is, nemcsak a hangzásra mennek rá, főleg nem egy samsung vagy lg rendszer.
7/8 A kérdező kommentje:
2013. máj. 16. 22:09
8/8 anonim válasza:
Vagy a 2. vagy a 3, vagy az első rendszert megtoldod egy mélynyomóval, csak az a baj ilyenkor, hogy ha nem ehhez való mélyet veszel, felborul az egyensúly. Én a TAGA-t venném, ahhoz egy mélyláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!