Átverve érzem magam, mit tegyek?
Egyik ismert műszaki áruházba a héten bementem, mert házi mozi rendszert szerettem volna vásárolni. Meg is mutatta nekem az egyik segítőkész kollégájuk az általam már interneten kinézett házimozi szettet. Meghallgattuk, szépen szólt, de mutatott egy másikat ugyanabból a márkából. Gyakorlatilag ugyanaz volt a kettő, csak másmilyen mély hangszórója volt és 4 álló hangfala. Na az már tényleg jól szólt. El is intéztük a papírokat és szombaton (tegnap) ki is hozták. Ahogy bontom ki látom, hogy ez nem az a mély hangszórós, amit én a boltban kiválasztottam, és mint kiderült gyárilag is az járt hozzá, amit kihoztak. Teszem hozzá ez az a mélynyomó volt, ami miatt nem tetszett a másik házimozi szett hangzása!
Tehát, a boltban teljesen más hangszóróval volt összekötve. Most nem tudom, hogy mit tegyek. Valószínű, hogy a boltban volt valamelyik olyan béna, hogy másikkal kötötte össze.
Ilyenkor jogosan vihetem vissza felháborodva?? Visszakapom a pénzt vagy mit tudok ilyen esetben tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!