Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?

PS3 vs XBOX360. Melyiket érdemes?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, tervezek konzolvásárlást, de nem nagyon tudok dönteni.
2008. jún. 18. 18:18
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/304 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom ki volt az a hülye aki elolvasta de én is az vagyok xD Na jó volt időm!

Szóval: Ha bejönnek az exkluzívok és neten akarsz játtszani és nem akarod fleshelni akkor neked ps3!

2011. márc. 2. 10:58
 222/304 Szerdzso ***** válasza:
ÚÚÚÚ gyerekek. Hát most egy ideig úgyis leteszek a PS3 vásárlásáról. Azonban. További fórumok és leírások olvasgatása után találkoztam egy olyan fogalommal hogy Kinect. Korábban is hallottam róla,de csak most tudtam meg pontosan mi is az. Én ezt még annál is jobbnak találtam, mint azt hogy PS3-on lehet játszani neten keresztül. Tudom hogy előrukkolt erre a PS3 is a Move!-val de nekem az annyira nem jött be. Szóval hogy a program teljesen lemásolja a mozdulataimat amit produkálok a tv előtt és mintha benne mozognék a játékban. AWESOME. Ettől profibb megoldással én még eddig nem találkoztam bár lehet hogy már létezik. A move azért nem fogott meg annyira, mert egy világító fagyit kell fognunk a kezünkben és lényegben ez a kontroller. Láttam már nem egy olyan videót a neten hogy Wii közben a kontroller kiszáll az ember kezéből és beküldi az LCD tv-t :). Szóval engem nagyon megfogott ez a Kineckt. Kinek mi a véleménye róla ? Vagy csak én vagyok ennyire felcsigázva tőle ? Akkor így marad az XBOX360-on a választás. Gondolom arra is kiadtak rengeteg pofás játékot és azokkal is el tud lenni az ember. Amúgy a mai vásárlásom alatt(vettem 2x 6-os ice teát a tescoban :) ) betévedtem a konzoljáték sorra és akkor láttam hogy a PS3 és XBOX360 játékok között árban semmi különbség nem volt. Szerencsére amelyik játék nem érdekelt engem annál lényeges árkülönbség volt. Szóval így lehet az XBOX oldalára borul a mérleg. Győzzetek meg PS3-sok valamivel ha tudtok :P. A PS2-mmel nagyon meg vagyok elégedve akár milyen ramaty már ahogy kinéz, ezért húz a szívem a PS3 felé, a Kinect meg azért 250 -es vinyóval 100 körül jár. Még egyszer hangsúlyozom, nem most fogom vásárolni a konzolt, még sok víz lefolyik addig a Dunán, csupán csak jól meg akarom alapozni a döntésemet, ezért is járok utána a témának
2011. márc. 2. 20:01
 223/304 Szerdzso ***** válasza:
Bár ahogy nézem külön a Kinectre nincs az a játék dömping. Csak néhány unalmas játék van amit fejlesztettek rá. De ahogy sokan panaszkodnak ülve nem lehetsz kontroller. Akkor meg ott van a joy és tolsz azzal valamit. Hát nem tudom egyébként számomra annyira mind1 melyik lesz a kiválasztott :). Egyébként ilyen letölthető tartalmak nem hiszem hogy érdekelnek. Másrészről pedig miért adnak már a mai gépekhez több száz gigás vinyókat? Azt értem hogy van pár játék amit fel lehet rá tolni a vinyóra meg mondjuk a mentések,de könyörgöm a régi PS2-őmnek van egy 16MB-os memóriakártyája és arra 30-40 játék mentései elférnek. Miért ennyire indokolt a nagy méretű winchester ?
2011. márc. 2. 20:27
 224/304 anonim ***** válasza:
demók, Zenék,videók és updtek miatt ilyen nagy
2011. márc. 3. 10:39
 225/304 anonim ***** válasza:
Ja és ha nagyon "Hardkór" gamer vagy akkor kinectet nem fogod szeretni. Ugrálós,futkosós játékok vannak rá. A movera meg: Killzone,socom,little big planet,heavy rain.Ja és a movehoz van csuklórakötő.Méretre állítható. Ingyen jár mellé.
2011. márc. 3. 10:49
 226/304 Szerdzso ***** válasza:
Na igen a játékok bemutatói alapján valóban nem tetszene nekem. Aztán egy kicsit számolgatva a Kinect-es 250 gigás vinyóval 100-on felül van a legdrágább PS3 is olyan 80 ezer körül volt ahol én néztem. Ezek után pedig csak a Kinect miatt biztos nem veszek 100-ért xboxot. De ahogy állítod bármely PS3-hoz bárhol is veszem adnak hozzá Move kontrollert? Illetve írja már le valaki hogy PS3-nál milyen fajták vannak? Úgy értem van egy alap PS3 gép és attól függ a "típusa" hogy mekkora vinyó van benne, illetve slim vagy fat? És mi van a különböző kitekkel? Starer kit meg nem tudom még mik vannak? Remélem értitek mit szeretnék kérdezni pontosan. Arra gondolok hogy xboxnál van arcade meg ultimate.
2011. márc. 3. 18:40
 227/304 anonim ***** válasza:
Ps3-nál slim,fat van a slim megbízhatób. Slim:160,250,320 gb-os van azt hiszm.Fat:80gb.60gb.40gb.
2011. márc. 3. 18:52
 228/304 Szerdzso ***** válasza:
A slim akkor megbízhatóbb, ahha. Nekem a régi PS2-őm fat volt, a srác azt mondta állítólag a fat jobb ezzel a chippel. Nekem az megfelelt,de úgy látom a PS3-nál azért éri meg a slim mert azt szerelik nagyobb vinyóval. Egyébként nem tudom mennyire lennék oda az előzetesekért meg amit még le lehet szedni PSN-ről. Azokat PC-n is meg tudom nézni. Vagy ennek van egy olyan forrás megadva ahol kifejezetten az ilyen PS3-mal foglalkozó infókat(videók,előzetesek,demók,stb.) lehet megtalálni ? Egyébként PS3-hoz akkor bármelyiket is veszem bárhonnan jár hozzá a MOVE kontroller? Illetve az ilyen pack-ok mire szolgálnak ? Mondok egy példát: Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB + Move Starter Pack
2011. márc. 3. 20:15
 229/304 anonim ***** válasza:

Starter pack: Kamera(kell hozzá) Move controller,demó lemez!

ps3hungary.hu,playstationcommunity.hu

2011. márc. 4. 09:39
 230/304 Szerdzso ***** válasza:
Tehát ha valamit megnézek a PSN-en mondjuk egy előzetest akkor azt előbb le kell tölteni és akkor csak úgy nézhetem meg? Azért kell ekkora winchester? És mi van a régebbi kisebb winchesterekkel? Arra nem elérhető a PSN vagy azokon hogy netezel ? Azon gyakrabban kell törölgetni :)?
2011. márc. 4. 12:02
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!