Melyik konzolt vegyem meg?
Venni akarok egy konzolt, de nem tudom eldönteni melyik lenne nekem a legjobb. Régen volt PS2-m de sokan mondják hogy pár konzol sokkal jobb minden téren.
Elsősorban olyan kellene amire tudok kiírni játékokat magamnak, és nem kell megvenni boltban. Tehát PS2-t lehetett chippelni.
Az xbox 360 és a PS3-on gondolkodtam, olvastam is róluk dolgokat, de ugye a személyes tapasztalatok sokkal többet jelentenek.
Hülyeség amit az 1 írt...
Nézz szét jobban a jobb tori oldalakon tele vannak ps3 gamekkel...
NEM CHIPPELNEK MA MÁR SEMMIT....
Flashelnek szoftveresen... CFW-t kell rárakatni azt megy is...
Ps3 nál mindenképp csak használtan tudsz venni olyat ami flashelhető mivel a boltban csak superslim van esetleg 3000slim ami nem jó...
" Nem azt írtam, hogy nincsen, csak hogy nem annyira van."
Igen a 2006-2009 ban megjelent játékok nincsenek feltéve csak a legnépszerűbbek..
Viszont onnantól végig minden fent van
Ok, lehet, nem figyeltem annyira, csak láttam hogy 50 játék magyarítása van boxra, és kb 30 PS3-ra, gondoltam kb 2012-ben volt ennyi játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!