Melyik konzolt vegyem?

Figyelt kérdés

PS3 vagy Xbox 360?

Főleg online szeretnék játszani, pl. Bad Company 2-vel. Meg otthon, 2 kontrollerrel a haverokkal. Az internetes jaték miatt gondolom nem lehet flashelni az xboxot. A live viszont fizetős, szemben a ps-sel, amin ingyenes az online játék. Szerintetek melyiket vegyem?

2010. márc. 24. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha online akarsz játszani, akkor x-re is eredeti játék kell, tehát akkor ez nem lehet szempont.

És x-nek csak ez az előnye, tehát ps3.

Én is a héten fogok ps3-at venni, rengeteget gondolkoztam, hogy melyiket vegyem, de már elején tudtam, hogy sony lesz a választás.

2010. márc. 24. 22:03
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is erre gondolta, csak kiváncsi voltam mások véleméynére is. A Sonyn tényleg ingyenes a multi, ugye, nem valami atveres? Nem eleg h megveszem 10ezrekért a játékokat még fizessek is h tudjak vele haverokkal online játszani...
2010. márc. 24. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, tényleg ingyenes.
2010. márc. 25. 20:13
 4/8 anonim válasza:
Egyértelműen PS3 ha online szeretnél játszani.
2010. ápr. 4. 11:06
 5/8 anonim válasza:
PS3-at vegyél online miatt meg amúgy is.Az Xbox egy nagy szar nekemis volt 2 hónapután 3 ledes lett pedig vigyáztamrá .Má fél éve ps3-mon küdöm az ipart és egy olyan dolgotse tudnék mondani amibe jobb a x360.Meg a ps3 az sony tehát örökélet az sose szarikbe, ha vigyázolrá.
2010. júl. 25. 15:03
 6/8 anonim válasza:
Ja meg ne a ujatt ved meg (slim) hannem a régitt az jobb minőségő.A vinyója meg mindegy mijen me kilehet cserélni.AZ újjat azt gagyibb anyagokból dobták öszze azé olcsóbb de roszzabb is (minőségre). Biztos, hogy jó az is, de azé én arégit ajánlom én is azt használom és semmi gond vele meg jobban is nézki mint az új (szerintem).De még most vedmeg me nem sokáig lesz még ojan má nem gyártják csak raktáron van.
2010. júl. 25. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyértelműen xbox...
2011. febr. 5. 13:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Persze, egyértelműen xbox, mert az a kirááály !!!!4444nééégy444!!!!

Érvek?

Ja, neked az van, és PS-t még életedbe nem láttál.

2011. febr. 5. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!