Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 v PS3? Szerintetek...

Xbox 360 v PS3? Szerintetek melyik konzolt vegyem és mikor?

Figyelt kérdés

Hallottam már xbox 720-ról is meg PS4-ről is...A a PS4 sztem még messze van(min 3-4 év) de az xbox 'renoválása' lassan időszerű lenne...Szerintetek megéri most venni?

Nem szeretnék abba a hibába esni,h 2 év múlva majd nem tudok játszani,mer' nem fogja vinni a 360....

Vélemények?Tapasztalatok?

2009. dec. 6. 23:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
PC!!
2009. dec. 6. 23:25
 2/17 A kérdező kommentje:

PC-be amennyi pénzt bele kéne ölnöm akkor kb ugyanott vagyok és minden nap kijön egy új hardver...szóval azt nem szeretném..meg akkor kéne vhonnan szereznem egyet,mivel most laptopom van.

Am. még annyit szeretnék hozzáfűzni,h a multi az nem számít(a 2 konzolnál)...

2009. dec. 6. 23:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Ha van pénzed az eredeti játékokra akkor tök mindegy. Ha meg nincs, akkor Xbox.
2009. dec. 7. 00:21
 4/17 anonim ***** válasza:

PS4 az még lesz egy kevés idő.

Új box-ról már én is hónapok óta hallok.

De ha lesz új xbox/ps akkor is biztos, hogy még egy jó ideig lesz hozzá játék, nem megy ki a divatból.

Én ps3-at választanám, ha fel lehetne törni.

2009. dec. 7. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
Jaaj PC-t az istennek se vegyél ha játszani akarsz , a PC egy rakás xar és igazad van már 2 vagy 3 év múlva pl. ha már lesz GTA5 vagy mittomén az már rohadt gépen nem fog menni és ha menne is akadozna mint a franc az xboxra meg a PS-re tök jól rá tudják optimalizálni és mivel a nevében is benne van hogy játékkonzol 1millió trilliószor nagyobb játékélmény játszani rajtuk mint fos gépen és MEM xarabb rajta játszani az ilyen TPS-eket mint pl. a GTA4-et,én Xboxot ajánlaném mert az abszolut megéri az árát és a netről le is tölthetsz játékokat hozzá de ha milliomos vagy vagy ráakarsz ba*ni egy zsák pénzt akkor vegyél PS4-et aztán vegyél hozzá 10 játékot és az a 10 játék drágább lesz mint maga a konzol úgyhogy én azt mondom hogy XBOX360(ÉS A LEGNAGYOBB VÉLETLENBEN SEM PC)
2009. dec. 7. 15:59
 6/17 anonim ***** válasza:
Előző vagyok csak most olvastam el hogy a multi nem számít akkor PS4 mert a P még akkor is fog menni mikor az xbox megjeleníti a 720-as verziójukat de én akkor is azt mondanám hogy 360-as mert bazira megéri az árát és még egy jó pár évig fognak rá optimalizálni rá játékokat (ott a példa a PS2 már milyen régi aztán még a mai napig annyi játékot optimalizálnak rá mint az állat) de ez a te döntésed csak légyszii ne PC-t vegyél
2009. dec. 7. 16:04
 7/17 anonim ***** válasza:

PS4-et és X720-at hanyagoljuk, azoknak még idő kell, még csak most érnek a tetőpontra a 7. generációs gépek.

Szóval szerintem nyugodtan vehetsz most is konzolt, ha mégis korábban jönne el a 8. generáció, akkor sem kel félni, mivel a 7. generációs gépek ugyanúgy kaphatók lesznek, ugyanúgy készülnek rá játékok.

"Nem szeretnék abba a hibába esni,h 2 év múlva majd nem tudok játszani,mer' nem fogja vinni a 360.... "

Nem tudom ezt honnan vetted, de b.aromságot írtál, miért nem játszaná le?

Én is voltam már PS3 kontra Xbox 360 vásárlásnál. Végül is a PS3 mellett döntöttem. Az ok: nagyon 1szerű, az exkluzív játékok.

Sohasem érdekeltek a konzolok eladási mutatói, az Xbox túlsülése pl., a PS3 flashelhetetlensége pl.. Én játékok miatt veszek konzolt. A mutliplatform játékok nem gondolkodtattak el, mivel azok kijönnek mind2 gépre. Az exkluzívok viszont igen. Gondold végig, hogy te melyik konzol exkluzív játékkínálatával ütnéd el az időt és az alapján vegyél gépet! Én ezt tettem és nagyon örülök, hogy így döntöttem.

Ui.: jó pár emberke tette már fel a kérdést az oldalon, szóval megnézheted azokat is+ha akarsz egy kis részletesebb tájékoztatást, írj nyugodtan PM-et.

2009. dec. 7. 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:

"Am. még annyit szeretnék hozzáfűzni,h a multi az nem számít(a 2 konzolnál)..."

Itt ha jól látom az Xboxra akartál kitérni, vagyis nem érdekel, ha a Microsoft letol az online játéktól. Akkor szerintem benned megszületett a döntés, azaz az Xbox 360, bár én PS3-as vagyok, de nem szórok el egy vagon pénzt játékra(használtan veszek). Mid1, gondold át az exkluzívok alapján, én ezt tanácsolom!:)

2009. dec. 7. 16:13
 9/17 A kérdező kommentje:

16:08

Arra gondoltam,hogy pl tavalyelőtt ráköltöttem 70ezer forintot a pc-re(alaplap,processzor,videókártya,memória asszem ezeket vettem) és a 2009-es játékok(pl gta 4,stb) már nem megy rajta...Tudom ilyen a konzoloknál nincs(vis remélem) csak én ezt is fontosnak éreztem megemlíteni,h fontos h időtálló legyen.

Am köszönöm mindnekinek aki válaszolt,hasznos volt.Végülis úgy döntöttem h flashelt xbox lesz...

2009. dec. 7. 17:43
 10/17 anonim ***** válasza:
a flashelés elveszi a konzol feelinget ...
2009. dec. 7. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!