Xbox 360 v PS3? Szerintetek melyik konzolt vegyem és mikor?
Hallottam már xbox 720-ról is meg PS4-ről is...A a PS4 sztem még messze van(min 3-4 év) de az xbox 'renoválása' lassan időszerű lenne...Szerintetek megéri most venni?
Nem szeretnék abba a hibába esni,h 2 év múlva majd nem tudok játszani,mer' nem fogja vinni a 360....
Vélemények?Tapasztalatok?
PC-be amennyi pénzt bele kéne ölnöm akkor kb ugyanott vagyok és minden nap kijön egy új hardver...szóval azt nem szeretném..meg akkor kéne vhonnan szereznem egyet,mivel most laptopom van.
Am. még annyit szeretnék hozzáfűzni,h a multi az nem számít(a 2 konzolnál)...
PS4 az még lesz egy kevés idő.
Új box-ról már én is hónapok óta hallok.
De ha lesz új xbox/ps akkor is biztos, hogy még egy jó ideig lesz hozzá játék, nem megy ki a divatból.
Én ps3-at választanám, ha fel lehetne törni.
PS4-et és X720-at hanyagoljuk, azoknak még idő kell, még csak most érnek a tetőpontra a 7. generációs gépek.
Szóval szerintem nyugodtan vehetsz most is konzolt, ha mégis korábban jönne el a 8. generáció, akkor sem kel félni, mivel a 7. generációs gépek ugyanúgy kaphatók lesznek, ugyanúgy készülnek rá játékok.
"Nem szeretnék abba a hibába esni,h 2 év múlva majd nem tudok játszani,mer' nem fogja vinni a 360.... "
Nem tudom ezt honnan vetted, de b.aromságot írtál, miért nem játszaná le?
Én is voltam már PS3 kontra Xbox 360 vásárlásnál. Végül is a PS3 mellett döntöttem. Az ok: nagyon 1szerű, az exkluzív játékok.
Sohasem érdekeltek a konzolok eladási mutatói, az Xbox túlsülése pl., a PS3 flashelhetetlensége pl.. Én játékok miatt veszek konzolt. A mutliplatform játékok nem gondolkodtattak el, mivel azok kijönnek mind2 gépre. Az exkluzívok viszont igen. Gondold végig, hogy te melyik konzol exkluzív játékkínálatával ütnéd el az időt és az alapján vegyél gépet! Én ezt tettem és nagyon örülök, hogy így döntöttem.
Ui.: jó pár emberke tette már fel a kérdést az oldalon, szóval megnézheted azokat is+ha akarsz egy kis részletesebb tájékoztatást, írj nyugodtan PM-et.
"Am. még annyit szeretnék hozzáfűzni,h a multi az nem számít(a 2 konzolnál)..."
Itt ha jól látom az Xboxra akartál kitérni, vagyis nem érdekel, ha a Microsoft letol az online játéktól. Akkor szerintem benned megszületett a döntés, azaz az Xbox 360, bár én PS3-as vagyok, de nem szórok el egy vagon pénzt játékra(használtan veszek). Mid1, gondold át az exkluzívok alapján, én ezt tanácsolom!:)
16:08
Arra gondoltam,hogy pl tavalyelőtt ráköltöttem 70ezer forintot a pc-re(alaplap,processzor,videókártya,memória asszem ezeket vettem) és a 2009-es játékok(pl gta 4,stb) már nem megy rajta...Tudom ilyen a konzoloknál nincs(vis remélem) csak én ezt is fontosnak éreztem megemlíteni,h fontos h időtálló legyen.
Am köszönöm mindnekinek aki válaszolt,hasznos volt.Végülis úgy döntöttem h flashelt xbox lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!