Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox 360 v PS3? Szerintetek...

Xbox 360 v PS3? Szerintetek melyik konzolt vegyem és mikor?

Figyelt kérdés

Hallottam már xbox 720-ról is meg PS4-ről is...A a PS4 sztem még messze van(min 3-4 év) de az xbox 'renoválása' lassan időszerű lenne...Szerintetek megéri most venni?

Nem szeretnék abba a hibába esni,h 2 év múlva majd nem tudok játszani,mer' nem fogja vinni a 360....

Vélemények?Tapasztalatok?

2009. dec. 6. 23:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
pc hez max 1000 ft bármelyik írott játék ,a tv játékokhoz mennyi????
2009. dec. 8. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
Tehát akkor a pc nem jó mert lehet fejleszteni,de a psp meg a többi az jó mert nem lehet fejleszteni... érdekes...
2009. dec. 8. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Előző:

Nem az a baj, hogy lehet fejleszteni, hanem az, hogy pénzbe kerül.

Míg a psp/ps3/xbox/stb-t egyszer megveszed, és akkor már nem kell semmire költeni (már akinek)

14:27

Ha már vagy annyira okos, és a letöltött játékot veszed meg, akkor nem csodálom ezt a kérdést.

Konzolra is ugyanannyi letölteni és kiírni a játékot, és eladni a hülye embereknek.

2009. dec. 8. 15:39
 14/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Még erre válaszolok:

17:58

Milyen feelinget vesz el?

Semmi különbség ha flashelve van, nem tudom mikről beszélsz.

2009. dec. 8. 15:40
 15/17 A kérdező kommentje:

14:28

PC-re sok játékot már ki sem adnak...Ha mégis akkor sokkal drágább felújítani,mint ha megvennéd a konzolt...

2009. dec. 8. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Az biztos megveszed a konzolt aztán arra kiadnak még később is egy rakás játékot ,ha most veszel egy méregdrága PC-t , egy pár év múlva dobhatod ki a kukába mert játék nem fog menni az biztos ellenben a konzolon még mindíg fog menni
2009. dec. 9. 14:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Hagyjuk a PC-t, nem éri meg!

Én pontosan tudom is, mivel szerintem az itteniek közül én buktam a legtöbbet a PC-vel. Nem akarom részletesen elmagyarázni, mivel nem szép emlékek kötnek hozzá, a lényeg, hogy 180 000 Ft-ért vettem, a rá egy év múlva kijövő GTA IV még minimumon sem futott el rajta, ráadásul most meg elromlott és 40 000 Ft a javítása. Ezzel szemben a jó öreg PS2-m 6 éve fixen működik, egyszer volt baja, az is már az "idő" miatt, mert az olvasófej megöregedett és nem bírta a játékokat:) Hasonló a helyzet a PS3-mammal is:) Szóval én a konzolt javaslom, ott is azt nézd, hogy melyik exkluzív játékok jönnek be neked, a többi felesleges (szerintem) :)

2009. dec. 10. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!