Melyik Konzolt vegyem es miert azt?
Figyelt kérdés
Most Fogok konfirmalni es nem tudom hogy melyik konzolt vegyem Xbox 360 Silm(esetleg Kinect) Vagy PS3-at
A szivem az X-hez huz jobban....
2013. febr. 17. 17:31
2/6 anonim válasza:
Amelyik jobban tetszik.
PS3 jobb a hihetetlen exkluzív játék felhozatala és az ingyen multi miatt, viszont drágább, és ha a multi nem érdekel meg az exkluzív játékok sem tetszenek annyira (ami szerintem elképzelhetetlen) akkor kb ugyanazt tudja mindkettő, csak az Xbox kicsit olcsóbb.
Grafika nagyjából ugyanaz, multiplatform játékok is, a joystick is jó mindkét esetben, stb.
Kinect szerintem hülyeség, de ha neked tetszik akkor egészségedre, Move-ot sem tartom valami hatalmas dobásnak, szóval mindkét kiegészítőt kihagynám.
3/6 A kérdező kommentje:
koszi nemtudom hogy mien alapon de az X-Box jobban tetszik...
igyhat amellet döntök...
2013. febr. 18. 13:57
4/6 anonim válasza:
igazábol lehetetlen dönteni mindkét platform zseniális. Remek játékok vannak az xboxra is és a ps3 ra is
6/6 anonim válasza:
Az Xbox360-al jól jársz nekem több mint 5 év megvan nagyon bírja a strapát 2-3 év garanciát adnak rá nem úgy mint a PS3(1év).Ha esetleg meghibásodik házhoz jönnek érte és 10 napon belül cserélik a gépet,a Sony-nál ez 1.5-2 hónap.A Live sokkal jobb (tényleg él)igaz fizetős de havi 600-700Ft között van az ára az túró ezt is csak a multis részért meg a vidó chat-ért kell fizetni a többi része ingyenes ja és van cross game chat is ami a PSN-nél nincs.A PSN fapados ezért ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!