Kovácsdávid1999 kérdése:

Hogy lehet megcsinálni?

Figyelt kérdés
Ha van egy laptopom meg egy monitorom olyat lehet csinálni hogy nem megosztom a képernyőt hanem a laptop monitorján játszok a mások meg netezek ezt meglehet csinálni?
2013. máj. 11. 13:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze beállítod a monitort elsődleges monitornak, a noti kijelzőt meg másodlagosnak. A másodlagosra áthúzod a böngészőt. Ott netezel a monitoron meg játszol. Nálam asztali pc van így megcsinálva. Van egy szutyok monitorom azon megy a net a másikon meg játszom.
2013. máj. 11. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm ha nem megy szólhatok?
2013. máj. 11. 13:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze.
2013. máj. 11. 13:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval már rákötöttem HDMI vel és nem tudom hogy hol kell ezt beállítani segítene?
2013. máj. 11. 13:45
 5/7 A kérdező kommentje:
sikerült megoldani
2013. máj. 11. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem ismerte fel a monitort ahogy rádugtad?

Asztal jobb klikk képernyőfelbontás... bejön egy ablak... ott lesz egy olyan hogy képernyő... azt ha legörgeted akkor ott kell hogy legyen a monitor is (ha nincs akkor valamiért nem érzékeli a géped ami baj)... és valahol ott lesz egy olyan hogy asztal kierjetése, arra menj rá. Ha ezzel meg vagy akkor a monitoron lesz egy háttérkép de semmi más. Na most ezután bekell állítanod hogy a monitor legyen az elsődleges megjelenítő, akkor azon lesz az asztal, és kijelzőn a háttér. megnyitod a böngészőt és áthúzod a noti kijelzőre ott kiteszed teljes ablakban. A monitoron meg elindítod a játékot, és meg is vagy vele. XD

2013. máj. 11. 13:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Na ennek örülök jó szórakozást. :D
2013. máj. 11. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!