Miért nem lehet öltöztetni az avatart Xbox360-on és
hogyan lehetne megcsinálni, hogy lehessen?
Figyelt kérdés
Nem rég újraflesseltettem az Xbox-om, hogy a legújabbat tegyék rá. Mondtam, hogy a profilom maradjon meg. Minden fasza lett, új flash új dashboard, profil megmaradt, de az avataron nem volt semmilyen ruha nem volt arca semmi csak egy teljesen szürke figura. Ha a régi profillal megpróbálom szerkeszteni csak kidob, ha egy újat csinálok és azzal próbálom, akkor meg azt írja, hogy frissítsem. Na de a legújabbat hogyan frissítsem? Néztem, hogy mik vannak a vinyón és az avatar items vagy valami ilyesmi rajta van. Mi lehet a probléma, mit csináljak? (Nem olyan nagy probléma, de engem zavar a látvány és ha már kiadtam érte a pénzt, akkor legyen már jó rajta minden. :D)
Ez most a kötekedniakarok.hu vagy a gyakorikérdések.hu? Nem értem, hogy az miért ír ide, aki nem a kérdésre válaszol. Őszintén, jobb dolgod nincs? Itt keresgélsz olyan kérdéseket, ahol kötekedni tudsz? Szétoffolják az ilyen emberek az oldalt. Megnyugodott a kis lelkivilágod, hogy ezt leírtad? Irigykedsz, hogy neked több ezer forintot kell kiadnod egy játékért? Nem értem, miért jönnek ide az ilyen emberek okvetlen kötekedni. Net mögé bújva könnyű arcoskodni meg "tisztességesnek" lenni. Köszönöm a válaszod, nagyon sokat segítettél, de tényleg. Rájöttem, hogy erre az oldalra nem kell több kérdést feltenni. Jobb lenne ha az adminok és moderátorok tennék a dolgukat és kilöknék az ilyen ingyenélőket, akiknek a legjobb időtöltés, hogy itt kötekednek.
2013. ápr. 15. 22:26
3/6 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Mielőtt pattogni kezdenél volt választásod vagy egy teljes körű Xbo-os szolgáltatást választasz,vagy butítod a gépedet.
Te az utóbbit választottad ez van.
Még egy kis érdekesség a mostani játékok java része hibásan jön ki,a patch-ek csak a Live-on keresztül érhetőek el Magyarul a másolt játékok ezért nem érnek semmit a javítások nélkül sok játék játszhatatlan pl:Resi 6,Dead Islands,Fallout3,Fallout New Vegas,Skyrim,Borderlands2,Dishonored, stb...hogy csak párat említsek de akad még bőven.Szóval kb. ennyit érnek az írott játékok.
2013. ápr. 16. 06:59
4/6 anonim válasza:
Ez lemaradt.
Eleve törölni kellene az összes warez-al kapcsolatos kérdést és akkor nem lenne probléma.A legtöbb oldalon azonnal törlik,remélem ez az oldal is eljut arra a szintre,és akkor lesz nívója is.A kérdésedet nem itt kéne feltenni,hanem annál a tagnál akivel,le butíttattad a gépedet,ő biztos tud rá magyarázatot,miért nem tudod felöltöztetni az ici-pici avatárodat.
2013. ápr. 16. 07:06
5/6 anonim válasza:
És ez most a gyakorikerdesek.hu vagy a b*zi_kis_tolvaj_vagyok_aki_mindent_ingyen_kap_de_azért_feljön_hisztizni.hu?
Milyen jogon vársz el te bármilyen szolgáltatást is a kis fostos széttúrt rendszeredned?
Örülj, mint majom a farkának, hogy lophatod a játékokat és ímmel-ámmal, de elindulnak.
A nagyoknak meg hagyd meg szépen a javításokat, frissítéseket, avataröltöztetést, online játékot, coop játékot, demókat, stb, stb...
2013. ápr. 16. 08:15
6/6 A kérdező kommentje:
Még idegeskednek azon, hogy flashelve van az Xbox, Sírok! :DDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!