Egy Galaxy Note 10.1-en hogyan lehet a Skype-ot megcsinálni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem ez a megfelelő kategória, de ezt találtam. Szóval. Van egy ilyen tabom, és letöltöttem rá a Skype-ot. Ha valakivel beszélek ezen keresztül, rendesen halljuk egymást, de ő sem lát engem és én sem őt. Mellesleg ő látja magát, de én még saját magamat sem. Ha ilyen szembekamerával szeretném hogy lásson (vagyis hogy ha magam felé fordítom a tabot akkor engem lásson) mit tegyek? Előre is köszi! :)#tablet #Skype #Samsung #táblagép #Samsung Galaxy #Samsung Galaxy Note #Samsung Galaxy Note 10.1 #Note 10.1 #Galaxy Note 10.1
2013. máj. 1. 10:35
1/3 anonim válasza:
a skypon amikor beszélgetsz, valahol a széleken keress egy piros kamera piktogrammot..arra kattintva megy a kép..
szóval az a lényeg, hogy a szkájpi felajálja a lehetőséget, ott van valahol a beállításoknál..
nekem is így működik, eleinte nem ment...
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, számítógépen nekem is.. de itt valami miatt nincs kamera jelzés:// pedig van kamera. Csak gondolom be kell üzemelni..
2013. máj. 2. 19:40
3/3 anonim válasza:
Ha csak külsô kamerád van akkor nem tucc csak hanghívást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!