Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » E-book olvasóknál mit jelent...

E-book olvasóknál mit jelent az, hogy reklámokkal adják az olvasót?

Figyelt kérdés

Elég hülye lett a kérdés, csak olvastam egy cikket, és valahogy így volt megfogalmazva, ami olcsóbb árat jelent az e-book olvasónál. Ezt úgy tudom elképzelni, hogy telenyomják reklámokkal a gépet. Valami ilyesmi a dolog? :)

És ha már e-book olvasók: aki használja ezeket az eszközöket, milyet vett és miért azt választotta?

2013. máj. 4. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak akkor jelennek meg reklámok, amikor épp nem olvasol, ettől függetlenül azért elég zavaró tud lenni.
2013. máj. 4. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak azért vettem ilyet, mert az ebay-es eladó "elfelejtette" közölni. Persze gondolhattam volna, annyira olcsó volt. Nem tetszett, és megvettem az Amazontól a reklámmentességet. Ehhez meg kellett adni egy kamu, de amúgy létező Államok beli címet, megvásárolni a mentességet, majd vissza lehetett állítani a rendes, magyarországi regisztrált címet. Még így is kicsit olcsóbb volt, mintha egyenesen onnan vettem volna az olvasót. (a kamu címes módszert az amazon helpdesk tanácsolta)

Nem csak kikapcsolt állapotban tett a képernyőre reklámokat, hanem a főoldal alsó csíkjában is reklámok váltakoztak, nagyon idegesítő volt.

2013. máj. 4. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!