Rendes dolog-e, hogy egyfolytában reklámokkal bombáznak minket?
A reklám alapvetően bemutat egy terméket. Akaratgyengék érzik, hogy meg is kell vennie.
Ha zavar ne nézd meg, klikkeld át stb. Ha a létezésének ténye zavar, találd ki hogy lehet az ebből fakadó bevételeket kiváltani. Egy jó megoldásig fogjuk tűrni a reklámokat. :D
"Manapság még sport sincs "szponzorok" nélkül, se kultúra, se semmi!"
Pontosan, ahogy mondod. Akkor ne legyen sport? Ne legyenek pl. koncertek? Mert az államtól várhatod, hogy kifizesse.
Amúgy meg nem a mi kárunkon gazdagodnak, mert árut adnak a pénzünkért. Ez egy harc a gyártók/forgalmazók között, hogy melyiket válasszuk. A verseny pedig azért jó, mert ezzel a színvonal is nő, elvileg. Ha nem jellene reklám és verseny, az azt jelentené, hogy az adott területen valakinek monopol helyzete van, vagyis olyan szitykot sózhat ránk, amilyet akar. És akkor az tényleg a mi kárunk lenne.
Szóval a reklám nem baj. Az a baj, mikor pl. egy film közepére szúrják be, de úgy, hogy a színész mondata közepén még a szót is kettévágják. Láttam már olyan filmet, hogy elkezdte a szót, és a reklám után mondta ki az utolsó szótagot. Na az gáz, olyankor elkapcsolok. :D
Nem tűnt fel, hogy a reklám a cégeknek fontos. Mert tesznek azért, hogy növekedjen a bevételük. Az a tapasztalatuk, hogy ez eredményes, bármire rávetik magukat az emberek, mint darázs a cukorra, ha töményen unszolnak. Hát megteszik. Amint ez nem következik be, alább fog hagyni reklám. Hogy nálad mikor következik be, az tőled függ.
Nekem hasznos. Fejleszti a reflexet. Már olyan gyors vagyok, hogy nem tud megszólalni.
"Már olyan gyors vagyok, hogy nem tud megszólalni."
Bocsi, ezt nem értem. Ki nem tud megszólalni? :)
Különösebben nem befolyásol a vásárlási szokásaimban a reklám, sőt inkább a "sok reklám, tehát gyanús az ügy" hatással van rám.
Ami bosszant a kényszer nézés. Tudom, hogy a kereskedelmi csatornák ebből élnek, de tényleg unalmas a másfél órás akciófilm közben 15-20 percenként ismétlődő reklám, és az "ajánló".
Még aranyosabbak az (amúgy az élettel járó), tampon, betét, székrekedés, hasmenés, stb. reklámok, amiket pöpecül az ebédemhez, vacsorámhoz igazítanak...))
Mit tudunk csinálni? Legyen kéznél a távirányító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!