Miért jön rám mostanában egyfolytában sírhatnék? És ha elkezdek sírni valami kis dolog miatt, akkor kijön rajtam minden, és több órát zokogok.
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 06:39
1/9 poiu válasza:
Ez amolyan mélabúsan gyötrő fájdalom?
Ha 12-14 L vagy, akkor a hormonokat okold, elmúlik.
Ha 20-100 közötti L v. F vagy, akkor tél van. Ha február 2. éjfélig nem csökken, akkor el kell rajta gondolkozni.
Ha kínzón fájdalmas, akkor már most érdemes rajta elgondolkodni, de nem neked, hanem egy pszichológusnak.
2/9 A kérdező kommentje:
20éves leszek,lány vagyok.Ha arra gondolok hogy kivagyok,akkor is előjön a sírás.Az egyetem,a jövő,a suli,a család,a barátom...Mindig van valami ami bánt.
2011. febr. 23. 07:47
4/9 A kérdező kommentje:
20évesen?és ezt egyedül nem is lehet leküzdeni,csak orvosi segítséggel,igaz?
2011. febr. 23. 08:10
5/9 poiu válasza:
Inkább pszichológushoz érdemes menni, ők nem a gyógyszerrel kezdik. Amúgy nem biztos, hogy valódi (endogén) depressziód van. Előfordul, hogy kiborul a bili, aztán minden rendbejön. Tehát kérdés, hogy mélabús (de szomorú lettem ma is), vagy gyötrelmes (semmiben sem vagyok jó, mindenki átver stb.)
6/9 A kérdező kommentje:
ha valami nem annak rendje és módja szerint történik,kiborulok.csak úgy nem leszek szomorú,alapból jókedvű vagyok,csak ha egy kis dolog rosszulesik,mostanában túl sok az is...
2011. febr. 23. 08:32
7/9 anonim válasza:
szia!
Nem szedsz fogamzásgátlót? én azóta vagyok így. Elég kellemetlen sajnos. Én valószínűsítem, hogy hormonális gond, de lehet depresszió is persze, vagy sima érzékenység.
8/9 A kérdező kommentje:
de szedek...és lazán összeszedtem most egy hüvelygombát is,gondolom a fogamzásgátló megkönnyítette a dolgot...és mit lehet tenni?váltani?
2011. febr. 23. 09:23
9/9 anonim válasza:
Szerintem is keress fel egy szakembert, aki segít kijönni ebből a gödörből. Az én dokim szerint a negatív gondolataimat "kezelni kell" mert rögzülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!