Legerősebb 2.1 hangfalszett?
Én ezt néztem ki, hogy lehet majd megvenném, esetleg valakinek valamilyen tapasztalata van róla:
Vagy ettől erősebb 2.1 esetleg van?
Egyet értek a 4. válaszolóval. Nekem is saját építésű erősítőm és hangfalaim vannak. Ha jó mélysugárzó van benne, akkor külön nem kell mélyláda. Laptopról úgy tudod majd üzemeltetni, ha szerzel mellé egy erősítőt és arra kötöd rá a hangfalakat, az erősítőt meg a laptopra.
És hogy a kérdésre is válaszoljak, vannak sokkal jobbak is, nálam egy ilyen szóba sem jöhetne. Gondolom valami nagyobb termet akarsz vele hanghatás alá helyezni, nem? Oda meg már kötelező egy komolyabb erősítő :)
220V X 0,6A = 132W, amiből lejön a hatásfok, stb stb. Szóval jó kis vicc az a 200W is.
ez maga az erőmű. :D
Különben sem értem mi ez a W hajkurászás. Egy normál szobába nem kell sok 100W (mármint valódi W), mert halláskárosodást okoz. Hogy a W a teljesítmény mértékegysége, nem a hangerőé, abba már bele se megyek... :D
Szóval kérdező: szerintem ezt a cuccot semmiképpen se vedd meg. Nem si azért mert nem lesz elég hangos, hanem mert nem ér ennyit, szerintem. Műanyag, 1 utas szatellitek. Itt már bukó a dolog. Nem lesz semmi magas, a közepek mosottak lesznek, a műanyag rezonál. Mivel nem megy mélyre, így a sub-ot magasan vágják, így dobozhangja lesz és a pozícióját is hallani fogod. Emellett is lesz egy luk a frekvenciamenetben.
Ha mindenképpen ilyen egybecuccot szeretnél (hangminőségben egy erősítő + 2 rendes hangfal sokkal jobb), akkor nézz szét az Edifier-ek között. Pl: Edifier S330D, S530. rendes fa hangfalak, korrekt felépítés és a tesztek szerint jó hang + digit bemenet, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!