Lehet valahogy 5.1-et elérni Youtubeon, vagy legalább a Media player lejátszóval?
Figyelt kérdés
Most vettem egy 200 wattos hangfalszettet, és az 5.1 bluray film VLC-vel bizsergető érzést elérően szól, viszont Youtuben, vagy pedig media playerrel a center egyáltalán meg se szólal.. ötlet, tanács ? :)
Előre is köszönöm a válaszokat !
2013. ápr. 2. 02:31
1/3 anonim válasza:
Persze, hogy nem, mivel a youtube videók nem 5.1-ben vannak felrakva. Ennyire egyszerű. Virtuálisan kikevertetheted, de annak semmi értelme, csúnyán fog szólni és csak analóg rendszernél működik. Ha digitálisan van összekötve, akkor az marad sztereó és kész.
2/3 A kérdező kommentje:
hat ez szomoru, de koszi szepen a gyors valaszt !! :) hallottam olyan programokrol amelyek elvileg arra jok, hogy Media playeren keresztul teljes ter hangzast alkot.. talan valamelyik plugin :) meg a masik kerdesem hogy valamiert viszhangzik minden.. video es zene is de nem az uj rendszer ota, hanem mar kb 1 eve megfigyeltem.. legjobban ugy vehezo eszre hogyha megallitok egy zenet a tuben akkor kis kesleltetessel viszhangozva hagyja abba.. regivel nem de az uj rendszerrel elegge megfigyelheto.. :)
2013. ápr. 2. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!