Hogyan tudom azt elérni, hogy a böngészőkben ne a Windows Media Player legyen az alapértelmezett lejátszó?
Vezérlőpult. Programok eltávolítása. Windows összetevők módosítása. Ha ebbe az utsóba belemész, látod milyen win eszközök élnek éppen. A Media Playerből töröld a pipát.
Erre kicsit nyafogni fog a win, de legyél te az erősebb. Innentől kezdve telepíthetsz bármilyen lejátszót, amihez épp kedved van, és az op.rendszerednek is jó.
Sajnos nem történt semmi. Még ugyanúgy a media player játsza le a videókat. Nincs valami más mód hogy legalább a Mozillán ne használja a windows media playert?
Mondjuk itt egy adott videó:
Itt az alapértelmezett lejátszó a WMP. Hogy tudnám ezt átállítani?
Szia Kedves kérdező.
Ha a Media Playerből kiveszed a pipát, az egyenértékű azzal, hogy törölted. Persze valójában semmit sem tudsz törölni a win-ből, csak működésképtelenné teszed.
Magam is megcsináltam, hasonló dolog miatt, mint Te, és nagyon megbántam. Visszatelepíteni nemengedte magát, ezért az egész vinyót ujraírtam. Most win 7 prof van fenn, és eszembe sem jut hozzányulni a win media playerhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!