Valaki tud olyan lejátszó programot ami elidul - és lejátsza azt az 1 számot amit berakok a lejátszási listába - a windows inditásakor?
Aminek az ikonját az ' Indítópult ' mappába behúzod,az elindul a gép bekapcsolásakor. Ha egy zene ikonját teszed ide be ,akkor az a zene fog elindulni.
Sajátgép-Helyi lemez C-Documents and Settings-a te neved-Start Menü-Programs-Indítópult.
írj vissza ha nem érthetően írtam valamit
készíthetsz egy batch parancsfájlt ami bizonyos idő után indítja el a rádiót.
nem bonyolult, jegyzettömbbe beírod a következőt:
timeout "másodpercek"
start c:\...útvonal...\rádió.fájl
majd elmented .bat kiterjesztéssel, és ezt a fájlt húzod be az indítópultba
nálam így néz ki h 30 másodperc múlva indítsa a winampot:
timeout 30
start c:\Start\Winamp.lnk
Köszi !!
Sokat segitettél !:)
timeout "30"
start C:\Documents and Settings\Gergő\Asztal\radio1.mp3
Beirtam ezt de inditásnál kiir vmit h nem találja vagy valami ilyesmit
20:32
Le tudnád bővebben és precízebben írni ezt a bat fájlt,mert nekem is azt írja,hogy a windows nem ismeri föl és nem találja.
timeout "30"
start C:\Documents and Settings\Gergő\Asztal\radio1.mp3
nemtom kell e " jel a másodpercekhez, én anélkül használom
nemtom az Ö betűt felismeri e a rendszer, rendszercuccokhoz én angol billt használok megszokásból
ami biztos hiba: "documents and settings" na szóköz neveknél az nincs parancssorban...vagy más név de legalább "_" jel kell kb így: documents_and_settings
persze az se biztos h így nevezi magát, fejből meg nem mondom, gugli majd segít benne.
5:13
pontosan mire vagy kíváncsi?
ha erre a 2 sorra akk:
timeout x : egy alap rendszerparancs, ami azt az utasítást adja a gépnek, h egy billentyű leütéséig, de legkésőbb az utána megadott x másodperc múlva folytassa az további parancsokat
start x : no comment, az x útvonalon megadott fájlt elindítja, legalábbis ha jól van megadva az útvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!