Szerintetek milyen konzolt vegyek?
Ezek közül szerintetek melyik éri meg legjobban:
Xbox360 Slim
PSP E-1000
Nintendo3DS
PS3 Super Slim
hogy lehet kézi konzolt össze hasonlítani normallal? 1000x jobbak a játékot ps3 ra mint pspre...
Ha kézi konzolt akarsz akkor inkább a PS Vitát vedd meg
Ha normalt ps3-at ajánlom free multi miatt..
Azt vedd meg, amelyiknek jobban tetszenek az exkluzívai, és amilyen barátaidnak/ismerőseidnek van, akikkel esetleg játszanál.
Xbox live-ra külön elő kell fizetni (tehát hogy multizhass), viszont jobb, mint a Playstation network (nekem PS-em van, viszont ha lenne olyan lehetőség, hogy előfizetek, és olyan lesz, mint az XBL, akkor előfizetnék).
PS3-ban van bluray.
Multiplatform játékok általában szebbek Xboxon, és jobb az fps/frame rate, az exlkuzívokban viszont a PS3 a nyerő. Több van, sokkal szebb grafika (és szerintem jobb játékok is ezek, mint az xbox exkluzívjai, de ez csak személyes vélemény).
Nem értem mi bajod van a PSN-el de mindegy.
Amúgy ha asztali PS3 (de én az exclusive-ok alapján választottam meg még pár dolog miatt)
Ha kézi konzolt akarsz Nintendo3DS.
Nvidia cégnek dolgozik.
Azok fikázzák le mert savanyú a szőlő.
Magyarul nem ők azok akik a ps4-be hozzák az alkatrész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!