Milyen Wii konzolt vegyek?
Szeretnék venni a szülinapomra(ami máma van) Wii konzolt.
Ehhez én nagyon kezdő vagyok szóval nem tudom hogy melyik az a csomag,ami a legjobb lenne. Egy általános csomagot vegyek vagy amibe + kiegészítő is jár hozzá. Ha valaki ajánlana nekem akkor kérem,adjon hozzá honlap linket is.
Néztem magamnak egy olyat,ami világoskék színű,de nem tudom,hogy abba benne van a teljes szett is. A másik kérdés hogy ebbe a teljes csomagba beletartozik egy USB kábel is...
Vegyél egy alapcsomagot tartalmazza:
- alapgép
- egy távirányító(remote)
- egy nunchuk, távirányító a másik kéz mozgásához
- egy játék
és majd rájössz, hogy Neked mi kell.
Ha ketten akartok játszani akkor fog kelleni hozzá egy második remote (távirányító) is.
További kiegészítők amiket még lehet hozzá venni:
- nunchuk (egyet tartalmaz az alapcsomag), arra való, hogy bizonyos játékoknál - pl. box-nál, íjászatnál - a másik kezed mozgását is érzékelje
- Motion plus, pontosabbá teszi a Remote-ot
- board, rá tudsz állni, szörfözni, snowboardozni...
Van olyan alapcsomag, amely tartalmazza a boar-ot és van olyan amely tartalmazza a Motion plus irányítót.
Ha tetszik a board akkor keress olyat. Ha van lehetőséged, akkor inkább a Motion plus-os csomagot vedd.
Két fontos dolog:
- USB kábel nem része a Wii-nek
- Világos kék Wii nincs ha jól tudom, csak fehér és fekete, illetve egy piros kiadás
Linkeld be légyszíves amit találtál.
Itt találsz boltokat:
Annyi kiegészítés az előző válaszhoz, hogy a Motion Plus csak azokat a játékokat pontosítja amit támogatják, nem mindet! Több játék el sem indul a MP nélkül.
És igen van kék változat a 2012-es Mario and Sonic olimpiai játékok limitált kiadás!
Az USB alatt mit értesz?
Mert az USB egy csatlakozó típusa, amiből kettő van a Wii-n.
Mit szeretnél rákötni?
Másolt játékok alapból nem mennek rajta, csak chip-elés, vagy softmod után.
- veszel egy Wii-t
- feltöreted (ugrik a garancia ezért)
- töltesz le játékokat, kiírod DVD-re és már megy is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!