Xboxot kérjek vagy wiit?
"Nem csoda hát, hogy a Microsoft azóta is igyekszik megtartani kényelmes pozícióját. A PS3 éveken át veszteséget termelt, Kutaragi Ken pedig visszavonulót fújt a Sonytól. A konzolháború győztesének kikiáltott Nintendo elkótyavetyélte a bóvli Wii-ből beszedett pénzt, és éppen virtuális harakirit készül elkövetni a WiiU-val. Noha a Sony mostanra behozta lemaradását, a cég komoly anyagi gondokkal küzd, így ha nem arat hatalmas sikert a PS4-gyel, akkor valószínű, hogy el kell búcsúznunk tőle. Kérdés persze, hogy a Microsoft hogyan játssza ki az eddig tartogatott kártyáit. Tényleg egy médiacenter lesz az új Xbox, ezáltal beteljesítve Bill Gates álmát a nappali meghódításáról? Képes lehet visszaszerezni domináns helyét a Sony? Vagy esetleg csoda történik és a Nintendo rájön, hogy már nem csak 12 évesek vesznek játékokat? Egy év múlva minden kiderül."
Itt olvashatod a teljes cikket.
Manapság a legerősebb konzol a Ps3 (7.gen.).
Az X360 is nagyon erős. A Wii gyengébb, de mit számít.
A NINTENDO bebizonyította a Wii-vel, hogy a grafika nem minden!
De bővebben kifejteném:
Ha számít a csúcs grafika, akkor Ps3, és X360.
Ha nem számít a csúcs grafika, és megelékszel a simán nagyon jó grafikával, akkor Wii.
A Ps3 blu ray lejátszós, és támogatja a 3D-t. (3D-s tv..)
X360 dupla rétegű, a Wii sima DVD.
A legtöbb parti, tánc játék Wii-re van.
Ps3/360-on inkább a mai gamek vannak többnyire (lövöldözős, autós, akció stb, addig Wii-re barátibb játékok is vannak. De persze Ps3/360-ra is vannak barátibb játékok, ahogy Wii-re is van pl: CoD stb...!
Emellett ott van pl: a Mario sorozat, ami a NINTENDO ,,arca,,.
Wii-n van a legtöbb mozgásos játék, mivel a Wii-t a mozgásra tervezték, a másik két konzol meg csak kb 3 éve tud ilyet. A Ps3 hasonló alapokon, a 360 már modernebb alapokon fekszik.
A Wii-re lehet kapni kiegészítőket: Kard,puska, horgászbot, teniszütő stb.
A Wii-nek egyetlen egy hátrány van, a grafika, de ez sem olyan rossz. Egy-két gamen igen komoly az a grafika, pl:
Resident evil darkside. Itt sokan azt hitték, hogy X360 grafika, igen jól megcsinálták, más játékot pedig elbénáztak.
,,A grafika szerves része a jó játékélménynek ha nem így lenne nem cserélné le senki a régi CRT TV LED,LCD-re.,,
Már aki. A grafika már egyik konzolon sem olyan rossz, hogy ne lehessen rajta egy jót játszani, és szórakozni. Nem ,, 100 éves gépek,,! Nem fekete-fehér kocka emberkékkel kell ugrándozni egyiken sem!
Mindenki döntse el maga, hogy mivel játszik, ebben tán egyetértünk! :)
Én nem vagyok grafikab.zi. Én örülök, hogy van min játszhatnom.
De bírom a grafikai hozzászólásokat sok helyen.
Pl: Ott a Ps3. Mesés, ámulatbaejtő grafikája van. Gyönyörű, mint a film. Nekem még ennyi sincs, ,,csak Wii-m,, de bőven megteszi a Wii, és megbecsülöm, ahogy írták előttem, NEM 100 ÉVES!
Közel 100 millió ember valamiért még is Wii-t vett. Valaki Ps-t, valaki X-et, ez így van jól, MINDENKI AZZAL JÁTSZIK, AMIVEL AKAR!
Wii-t vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!