Iamben kérdése:
Még most is megérné egy Nikon D90 megvásárlása?
Figyelt kérdés
Lassan f.gép vásárlás előtt állok, és nem tudom melyiket vegyem meg. Először a Nikon D5100 és a Canon EOS 650d között vacilláltam, de ez a D90-es is megtetszett. Tudom, hogy már lassan 5 éves lesz ez a típus, de utánanéztem, és szerintem még mindig megállja a helyét. Szerintetek? Várom a véleményeteket, köszönöm előre is!2013. jan. 31. 17:10
11/12 anonim válasza:
Sajnálom, ha úgy hatott - nem jó ez a zinternet, nem megy át a hangsúly. :-)
12/12 anonim válasza:
Véletlen rátaláltam erre a kérdésre nem olvastam végig mindent így nem tudom mit válsztott a kérdezö. Csak anyit szeretnék mondani hogy nekem egy D90 em van. És a mai napig is szolgál úgy természet fotózásra mint rendezvények fotózására. És a megvétel óta semmi gond nem volt vele ;) Ez a gép egy igazi veterán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!