Mi a véleményetek a Nikon D3100-ról?
Figyelt kérdés
Ballagásomra kértem ezt a gépet.Anyukám és Nagyszüleim állják a gépet + a 18-55 mm- es objektívet.De elgondolkoztam hogy lehet hogy az 5 éve gyűjtögetett pénzemet (40.000 Ft) is belefektetem. Lehet,hogy a 18-105 mm-es objektívvel venném. Szerintetek jó ötlet?
Vagy inkább egy vakut (ezt néztem ki: [link] ) vennék hozzá +egy táskát (Ezt még nem tudom milyet,de kb. ilyesmire gondolok: [link] VAGY EZ: [link] )
Szerintetek hogy járok jobban?
2013. jan. 30. 17:23
1/3 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, a kérdés nem is az alapgépre (D3100) vonatkozik, hanem inkább a tartozékaira. Erre a válasz viszont az, h Neked kell eldöntened mi a fontosabb. A 2X nagyobb zoom átfogás vagy az erősebb külső vaku a gyenge beépített helyett + a hordtáska.
2/3 Popyrec válasza:
Táskát vegyél meg vegyél egy álványt ezek amik fontosak a többi nem elég neked a 18-55 ös VR obi ;)
3/3 anonim válasza:
szerintem is jobban jársz egy állvánnyal és egy táskával, cipelni mindig kell, persze lehet sima hátizsákban is, de jobb a fotós táska, később sok mindent beletudsz pakolni. a 18-55ös obi is elég kezdésnek, sok mindent lehet vele fotózni. Vakuval még ráérsz foglalkozni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!