Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Megéri venni egy Sony Ps vita...

Megéri venni egy Sony Ps vita -t? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van két okostelefonom, de azok nem tudják kielégíteni a játé ágyamat és mivle csak egy netbookom van így nem igazán tudok szinte semmivel sem játszani. Volt anno egy ps2-m de az már tönkrement. Éppen ezért gondolkozok egy konzol beszerzésén! (mivel nem akarok 200k költeni egy olyan gépre amit fél évenként min. 50 ezer forinttal kell fejleszteni.)

Először egy xboxon gondolkodtam de mivel nincs egy normális televízióm és nemsoká (ezévben vagy a köviben) megjön az új modell és mivel 2006-os ezért nem szeretnék eégi konzolt venni. De mivel a ps3 is csak 1 évvel fiatalabb így azis réginek számít. Éppen ezért egy ps vitával szemezek. Most mielőtt elkezdenétek mondani hogy nem éri meg mert drága és kevés játék van rá akkor közlöm hogy nem szeretnék havonta 30k kidobni 3 játékra úgyhogy én egy játékot úgy 3-4 hónap alatt viszek ki( mivel nem mindennap játszok).Én egy ilyet szeretnék venni: [link]

Amit kérdeznék: ehhez kellene ehhez az egy hozzá járó játékhoz külön memory sticket venniÍ? mert alapból van 512 szabad memóriája tehát a játékmentéseket ellehet menteni nem?

És hogy egyáltalán megéri-e vagy tudtok ajánlani valami mást?

Köszi előre is és ha még valakit érdekel akkor az értelmes válaszokért jár zöld pacsi! :)

2013. jan. 22. 16:02
1 2
 1/12 Mr.Kütyü ***** válasza:
Neked megéri persze, csak akkor nem érné meg ha nagyon profi csúcskategóriás mobilod van... Nem kell 1-2 játék nál új kártya... Amúgy meg xbox 720 2013/2014 be jön(még egy év) de aztán még 1évig csinálnak rá játékot folyamatosan, ps2 re is csinálnak még pl fifa. Attól hogy régi az xbox még nem rossz, sőt jobb is mindennél. Meg ott a kinect lehetőség, hidd el eszméletlenül jó... A rossz tv-miatt ne aggódj!
2013. jan. 22. 20:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát igen, egy HTC Wildfire S és egy telenor one touch c mobilom van amik ma már nem túl modern de a maguk idejében azért tudtak egy két jó dolgot! :D (arra elég hogy angry birdsezzek, pou-zak) És én utánaolvastam és azt írták hogy azon a "kártya" szerű játék "lemezen" ellehet menteni az állásokat és a memóriakárty screenshoothoz és médiafájlok tárolására szolgál nem? És hogy mit szóltok ehhez az assassin's creed Liberation's játékhoz? Köszi előre is! :)
2013. jan. 23. 13:33
 3/12 anonim válasza:

Én is ajánlanék konzolt...Ps3 mellet tenném le a voksom

Nem tudom hogy hogy vagy vele de ha kimegy a ps3 a divatból még mindig leszenk akik játszani fognak és még mindig adnak pár évre rá játékot...

AC3,far cry 3...is nagyon jók...de ott van a Crysis 3 az is most jön ki rá...és a GTA V ről ne is beszéljünk :)

Újan kb..70K ért tudsz venni egy 500Gb osat...

És ha barátaid átjönnek akkor se unatkoznátok mert többen is lehet rajta nyomni..

Ez az én véleményem és nem hurrogom le a tied :D én ezt javasoltam :D

2013. jan. 23. 14:43
 4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen gondolkodtam rajta de édesanyám (mivel nem vagyok felnőtt :D) azt mondta hogy egy tv-re köthető konzolért nem ad ki többet 60k-nál. Éppen ezért a ps3 nem jöhet szóba így csak az xbo360. De megmutattam neki a vitát és amikor kikpróbálta szinte elájult :DDDDDDDDDDDD Így arra inkább költ többet. De köszi hogy ajánlottad! :)
2013. jan. 23. 15:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Húúúúúúúúú utánnanéztem és kell hozzá memória kártya is szal összesen 71800Ft lenne...... Amúgy még várom a válaszokat. :)
2013. jan. 23. 15:14
 6/12 anonim ***** válasza:

58 ezer a 320GB ps3.

platinumshop.hu oldalon nézd meg én itt vettem olcsó voltajándék HDMI kábel és egy napra rá kihozták.

2013. jan. 23. 17:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Jó, bocsi hogy ezt mondom de ENGEM NEM ÉRDEKEL A PS3!!! Én ps vitát akarok venni és ha otthoni konzolt akkor is csak XBOX 360-t.
2013. jan. 23. 18:34
 8/12 anonim válasza:
hello, nekem is van egy xbox 360-om már 1.5 éve és tényleg nagyon király, csak nekem is az a bajom, hogy naponta 1-1.5 órát utazok, mire haza érek tanulnom kell, este meg már nincs kedvem xbox-ozni, meg időm se nagyon. úgyhogy most én is ps vitán gondolkodom, én ezt ajánlanám: [link] ehhez jár mem.kártya is, és ha megveszed hozzá az ac liberation-t akkor majdnem ott vagy mint amit te linekltél a gameshopban. így 4K-val több, de már 2 játékod lenne. üdv
2013. jan. 27. 11:54
 9/12 A kérdező kommentje:
igen ezen én is gondolkodtam de a netem elég kaki (XD) úgyhogy igen nehezen és hosszadalmasan tudnám letölteni a játékot. Meghát ott van a gépemen a modern warfare sorozat és van egy netbookom is. köszi hogy írtál de inkább maradoke nnél. ment a zöld kéz :)
2013. jan. 29. 21:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Na megkérdeztem és ez a kiszerelés is olyan mint a COD-os. Ehhez is van egy memkari letöltőkód és alapgép így csak 64900Ft-ért meg tudom venni. De az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a játékot (biztos van 2.75 Gb) akkor még ez a kártya elbírna még 5-6 játékmentést, vagy venni kéne egy újat?
2013. febr. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!