3ds, wii u vagy ps vita?
Szerintetek melyik ?
Tudom a wii u nem annyira hasonlítható össze a másik 2-vel de most ezt néztem ki inkább !!!!
Nem vagyok olyan utazós típus szóval nem lenne 100% a kihasználása de azért mászkálok rokonokhoz ahol jól esik 1-2 játékot kitolni :D !! Eddig úgy állok hogy wii u,ps vita,3ds !!! Normális válaszokat kérek !! Köszi előre is !
Tudom,nem ez a kérdés,de szerintem Wii!
Wii U drága,és alig van rá játék,Wii-re meg több ezer játék van!
Neharagudj. :)
Akkor Wii U,de azért írtam,mert a Wii U még 2-3 év mire ,,elterjed,, és lesz rá sok játék,addig meg jó a Wii,legalábbis én ezt mondom(nekem is van),és én is Wii U-t fogok beszerezni,kb 3-4 év múlva. :) :)
De az én válaszom,ha mindenképpen e három közül kell:
WII U!
És amúgy meg vagy elégedve a Wii-vel??? Grafikával is?
Eddigi válaszoló vagyok.
PC-n sem rossz. :D Mario meg a kedvencem. :D
Én sem értem,hogy miért sz@rozzák a Wii grafikáját..jó egy ici picit elmarad,de attól még nagyon jó! :)
Nekem 5 játékom van: NSMB,Mario Kart,Virtua Tennis 4,Wii sports resort,,Donkey Kong. Ez az 5ös nagy 5ös. :D :D
A Wii U nálam is képben van,de majd 3-4 év után,addig meg Wii. :) :) De ha tudsz venni Wii U-t,akkor vegyél,most elvileg az a best!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!