A PSP-m miért nem futattja a játékokat?
A PSP-m rendszerszoftvere: 6.60 PRO-B9
És nem tudom számit-e hogy 09g model.
Sok játék letöltő oldalról töltögettem le de HIBÁS FÁJLként jelent meg a PSP-m ben (egy ketté szakitott papirlap ikonnal) raktam már a PSP--->Games mappába rakni de nem volt jó, raktam már az ISO mappába és ott sem volt jó, de egyszer sikerült az Angrybirdet rá raknom és az ISOban volt, tehát annyit tudok hogy az ISO mappába kell raknom a játékokat. PSP Slimem van és arra kéne olyan játák letöltő oldal ahol ha letöltök valamit akkor megy is a PSP-n és a letöltő oldal legyen ingyenes mert ennyi erővel meg vehetném az UMD-t de ha ingyen le tölthetem nem pazarlok pénzt. Fast Recoveryvel van feltörve igy kell az .iso és a .cso formátumúakat futattnia. Témákat, magyarositásokat sikerült le töltenem és használnom is, zenéket is sikerült és ha mp4 formátumú videót raknék rá szerinetm az is menne, egyedül a játékokkal vannak problémáim. (Kanadából való és Magyarországon élek ha ez segit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!