Milyen DSLR fényképezőgépet ajánlotok ami kb 170-ből kijönne obival együtt?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kezdő, már régóta fotózom, és szeretnék venni egy alap szintű tükröset, de nem tudom melyiket válasszam...Canon vagy Nikon természetesen, de ezen belül nemtudok dönteni. Használnám madárfotózásra, valamint emberek fotózására, babaképek, városi képek ,ilyesmire.2013. jan. 20. 17:52
1/5 anonim válasza:
amiket írtál, arra jó a kitobi, bár madarakhoz lehet kell egy tele is még. De azt akkor ha kinőtted a kitet :)
2/5 anonim válasza:
ha használtad veszel viszont ilyet, akkor a maradékból máris megvan egy szintén használt tele.
3/5 A kérdező kommentje:
Használtaktól egy kicsit tartok...nem ismertem az előző tulajdonost...Ez jó gép lenne, csak feleslegesnek tartom a kihajtható lcd-t...olyan parasztvakítás vagy nemtudom, és ezért többe kerül mint anélkül kerülne. De amúgy tetszik köszönöm ! Igen legalább egy 200-as v. 300-as telét szeretnék, de lehet azt csak később ha nem jön ki ebből. Láttam valahol olyat, hogy Canon gépet árultak 18-55-ös meg 75-300as obival settben...de nem találom, pedig az jó lehet.
2013. jan. 20. 18:00
4/5 anonim válasza:
550D-t ajánlottam volna de lehet azt lehet nem (mindenhol) forgalmaznak már...
használttal nincs gond, meg kell vizsgálni, meg nem mindegy mennyi expo van benne. 10-20k még pl bőven jó, bőven 100k felett felett mennek ezek tönkre, sőt...
5/5 anonim válasza:
A 600D jó gép, a kihajtható LCD pedig hasznos állványról történő fotózáskor és videóhoz.
Még javasolni tudom a Nikon D5100-at vagy D3100-at 18-105 VR objektívvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!