Érdemes-e Kínából tablet készüléket vásárolni?
Figyelt kérdés
Dealextremen nézegettem táblagép árakat és egész olcsók, de nem vagyok benne biztos, hogy jó minőségűek ezek a gépek. A kérdésem az, hogy mi a véleményetek róla. Esetleg ha próbáltátok már írjátok le a pozitív/negatív véleményetek indoklással.
Köszönöm segítségetek!
2012. dec. 30. 22:18
1/3 anonim válasza:
Mit gondolsz, amit itt veszel az hol készül? Természetesen Kínában.
Amit meg nem ott gyártanak, az is többnyire kínai alkatrészekből áll. Az SMT technológiánál alkalmazott alkatrészek és maga a nyáklap is Távol-Keletről jön.
Azért az olyan termékeket kerüld, amik gyanúsan hasonlítanak valamelyik neves gyártó termékére, mert azok többnyire tényleg silány koppintások.
2/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy mindent Kínában gyártanak még az Iphone -t is.
2012. dec. 30. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!