Közeleg a karácsony és tervezem, hogy egy tablet kerüljön a fa alá! De nem tudom milyet kérjek? Természetesen az olcsóságok közül. Néztem a DPS Dream 7-et, DPS 9-et és a MyAudio 7 708W készülékét. Ez tetszik nekem a legjobban: lent
Figyelt kérdés
www.myaudioworld.com/tabletpc/series-708w/
Véleményeket várok. Normális tesztet is belinkelhettek. Köszi
2012. nov. 21. 21:19
1/4 anonim válasza:
Na, ez engem is érdekel csak emiatt szólok hozzá.
Kérdező! Bocs az offért, de anyuka vagyok. A lányomat is nagyon érdekli a tablet, de bavallom őszintén lövésem sincs hogy mi ez konkrétan. Mit tud, mit nem. stb.
A segítség jól jönne ezen a téren. Előre is köszönöm.
2/4 A kérdező kommentje:
A teblet valólyában egy óriás okostelefon... Élvezetesebb rajta a játék,film,net stb. ezért szórakoztató elektronika. Csak ugye álltalában az olcsó sz*r a drága vagyjó vagy nem. Na valójában amiket felsoroltam tabok közül ezek azok amik már pár hónapja tartják az olcsó toplistát. De a jók között is van legjobb és eziránt kérdezősködöm.Melyik a leg???
2012. nov. 21. 22:49
3/4 anonim válasza:
Érdemes megnézni melyiknek van magyarorszagon rendes szervizhálózata, ha gond adódna vele.. nekem Wayteq tabletem van 35ezer volt... és elégedett vagyok vele, amire nekem kell böngészés,filmezés arra tökéltes.
4/4 anonim válasza:
Ja amit még érdemes tudni, hogy az olcsókba nincs 3G modem, szóval Wifi hálóztra van szórúlva az aki netezni is szeretne. Vagy esetleg usb-es modemmel megoldható a 3G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!