Melyik jobb? Nintendo 3DS vs Nintendo 3ds XL?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy az XL nagyobb meg hogy ugyan az de azt is hanlottam hogy XL-en is ugyan akkora a felbontás mint a simán de mivel nagyobb a képernyő ezért a pixeleket simán meg lehet számolni,ez nagyon zavaró? 3D hatás melyikben jobb? Melyikben nagyobb a szellemkép?2012. dec. 28. 22:00
1/2 anonim válasza:
A 3d hatás jobb az XLben, 2d játéknál lehet pixelesességet látni ha figyelek, de engem nem zavar, sőt jobb hogy nagyobb a kép, 3D játéknál ég és föld a külömbség az xl javára.
2/2 anonim válasza:
Pont ezen gondolkodom én is, de szerintem én kicsi 3ds-t fogok venni, mert olcsóbb (40k), illetve nem szeretnék pixeleket számolgatni, biztos hozzászoknék hamar, de inkàbb legyen szebb a kép:)
Az akksi még, ami tetszik az xl-ben, de lehet venni 5000mph-s utángyártott akksit is az 1300-as eredeti helyére, ami kb 18-20óra játékidő, de szerintem amúgy sem tudnék 3óránál többet játszani egyhuzamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!