Szerintetek melyik konzol a jobb?
Figyelt kérdés
Szeretném tudni,hogy a Wii vagy a Wii U a jobb.
Tudom,hogy a Wii U még nem nagyon "népszerű",de azért szeretném tudni,hogy melyiknek jobb a grafikája,melyikre kaphatók jobb játékok,és melyiknek milyen extrái vannak?
2012. okt. 30. 18:15
1/2 anonim válasza:
hát a wii u a jobb, de még nem jelent meg így azt nem tudsz venni de a bemutatók szerint sokkal jobb lesz mint a wii grafikában, de drágábbb lesz mint a wii kb ps3 ár környékén Magyarországon, szóval ár érték arányban a wii a jobb ha szereted a régi, ill nem túl erőszakos játékokat, wii u-ra is lesznek ilyenek csak drágábban így nem feltétlenül éri meg megvenni
2/2 anonim válasza:
A Wii U a Wii utódja,tehát biztos jobb lesz!
Grafikában ps3 szintű lesz,vagy még jobb is!
A Wii nagyon népszerű játékkonzol,még most is!
Nekem Wii-m van,és a grafikája nem ps3-as szintű,de nagyon jó. Nekem is van Wii-m,de Wii U-t csak,akkor veszek,ha már lement az ára,és ha lesz rá sok játék. Ez még 2-3-4 év!
Addig (is) meg jó lesz a Wii.
A Wii U ára kb 85-100.000. ft!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!