Tapasztalatokat szeretnék Xbox360-ról és PS3-ról. Melyik a jobb, miért?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd a távoli jövőben venni egy játékkonzolt, hogy ne a laptopot nyűjem játékok miatt. Hallottam, hogy Xbox-ot sűrűn kell szervizeltetni, meg hogy pl a live fizetős... Illetve csak kétrétegű DVD-ket olvas?

Ha veszem, szeretném chippeltetni, mert sajnos nincs fölös több 10 ezer forintom játékra...

Szeretném, ha leírnátok, hogy nektek mitek van, chippelt-e, hányszor volt szervízben, mennyi idős, milyen igénybevételnek van kitéve stb...

Nem szeretném, ha az lenne, hogy A PS3 sz@r mert nekem XboX-om van és fordítva... indokoljátok meg rendesen. Köszi...

(Egyáltalán érdemes beruháznom erre 18 évesen? xD)

2011. dec. 27. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos patthelyzet, mert az xbox kűzd súlyos hiányosságokkal, mint hogy:

-kva hangos

-szar a hűtése ( a tévhittel ellenben az új, slim verzióké is)

-hamarosan elavul, lejár, megjelenik a következő verzió

Ezt xbox tulajként mondom. Ha idén karácsonyra kérném a konzolt, akkor ps3mat választanék. Az szerepelni fog a konzolpiacon, a 360 pedig már nem.

2011. dec. 27. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:

akkor tévedsz. a box nem hangos (max a régi, az újnak szinte semmi hangja)

igenis jó a hűtése, nincs 3LED gond sem

és még kb 2 év mire jön az új. PSnek sem kell több.

2011. dec. 27. 11:00
 3/8 anonim ***** válasza:

nekem xboxom slimem van nyáron volt szervizben flashelni azóta egyszer kellet frissíteni hogy az új játékokat is tudja futtatni

flash 10ezer ft frissítés 5ezer ft ahova én vittem

flashelt xboxal tilos felmenni live-ra mert tönkrevágja... egyébként maga a live ingyenes csak ha játszani akarsz akkor kell fizetni

a játékokat dupla rétegű lemezre kell kiírni (verbatim ajánlott) blu ray lejátszó nincs benne de tök mind1 játékok ugyanolyanok mint ps3-an sőt nekem szebb is

most tervezek hdd-t venni eddig csak lemezről játszottam így se olyan hangos... volt hogy 8 órát ment folyamatosan de semmi baja nincs... kicsit meleg volt de ez normális

ha hdd-ről megy akkor ilyen gond sincs

alap formátumú képeket videókat zenéket tudsz nézni rajta

egy éve van meg még nem tapasztaltam hibát

2011. dec. 27. 15:09
 4/8 anonim válasza:
ps 3 mert nem kell fizetni a multiplayer
2011. dec. 28. 14:53
 5/8 anonim ***** válasza:
én mindkettön játszottam, és ps3 at ajánlom neked
2011. dec. 29. 22:55
 6/8 anonim válasza:

PS3 mert 1:sony=minöség 2:ingyenes multy 3:böngészővel rendelkezik 4.halkabb 5:1 ici picit talán szebb képminöség

és igen megéri 1,5 év alatt a PS3 slimem 1 szer se volt szervízben peddig nagy az igénybe vétele,átlag napi 4-5 ora de van hogy 10-12 is ha esik az esö...

2011. dec. 30. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát a kicsippeltetés elveszi az egész lényegét és örömét, úgy mindkettő szar.
2012. jan. 3. 19:04
 8/8 anonim válasza:
Nekem 3 éve van boxom és 2,5 évig egy 60gb-os premium volt. Semmi baja nem volt csak kicsit hangos volt. Fél éve lecseréltem egy 250-es Slimet. Halk és semmi bajom nincs vele. Ps3 kontra: lehet h ingyenes a psn de eléggé hackelgették a nyáron tavaly ezért nem is ment kb 1 hónapig. Próbáltam mind a két említett konzolt. Sztem az xbox joy ergonomikusabb. Az h van benne böngésző az kb sz@rt sem ér. Próbáltam és a googleben kerestem rá az egyik játékra... Hát az a sebesség az szégyen volt Én Xbox-ot vennék a helyedben. Remélem segített.
2012. jan. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!