Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb a Nintendo Wii...

Error13 kérdése:

Melyik a jobb a Nintendo Wii vagy Xbox kinect? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés
És ha a wii akkor milyen kiegészitőket kellene hozzá venni, amivel sokkal jobb rajta a játék??? Azt hallottam hogy a Wii-n sokkal jobb játszani mint a kinectel mert a nintendónál ugye ott a távirányito és a tenisz sokkal élvezhetőbb.

2012. dec. 9. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Kineckten, még a traileren se volt semmi értelmes játék, csak állatsimogató, meg ilyenek, akkor mit várjak a valóságban? Tuti, hogy a Wii a jobb, szerintem egy wiimote nunchakkal elég lesz, de elég egyszerűen megoldható ezek használata pc-n is, szóval én átgondolnám.
2012. dec. 9. 22:32
 2/4 anonim ***** válasza:
nekem kinectem van, eszerűen fantasztikus! az meg akkora hülyeség, hogy a tenisz élvezhetőbb wii-be mert ott a kezedbe a távirányíró. ennyi erővel kinectnél meg rendes ütőt is foghatsz. amúgy szimplán gondolkozz el azon, hogy egy gagyi cuccot szeretnél, ami érzékeli a kezed mozgását, vagy egy fullextrás cuccot, ami az egész testedet a talpadtól a fejed tetejéig érzékel. lásd kinect adventures, kinect sports 1-2, kinect dance central és a többi játék. az állatsimogatósat 5-6 éves gyerekeknek találták ki, nem azt kell nézni. az tényleg gagyi. de a többi szuper!!
2012. dec. 9. 22:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy gagyi cucc? Gondolkozz már el! Miért kell gagyinak nevezni egy játékkonzolt,amely konzollal több millió ember büszkélkedik??? Nem mindenkinek csak x360/ps3 jön be....! Én elismerem a 360 tudását,ahogy a Wii-ét is! A Wii mindent tud,amire nekem szükségem van!
2012. dec. 10. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Továbbá:

Wii.

A Wii az elejétől a mozgásra van építve,tehát szinte minden játéknál ki lehet használni,míg kinecten csak azo játékokkal tudsz mozogni,amely csak e célra készült. Továbbá Wii-re sokkal több ilyen játék van,hisz az eleje óta ilyen.Pl: Egy lövöldözős játék esetében,vehetsz hozzá pisztolyt,és úgy lövöldözhetsz. :) :) Mind kettő jó. :)

2012. dec. 10. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!