Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen cd-re érdemes írni az...

Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3. 0 flashnél?

Figyelt kérdés
[link] ezek közül a legolcsóbbra lehet??

2012. okt. 29. 09:23
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Nem vagyok segélyre szorulva hidd el de van egy mondás"aki dolgozik annak nincs ideje pénzt keresni"!
2012. nov. 30. 08:27
 42/44 anonim ***** válasza:
Na ilyen egy mai "igazi férfi" először megfenyeget utána megy a bíróságra tényleg ilyen idióták a mai kis gyökerek semmi büszkeség az apjuk szüli őket vagy mifene?Annyit sem érsz hogy be koszoljam veled a kezemet.Elég is volt belőled bemutatkoztál szia!!!
2012. nov. 30. 08:39
 43/44 anonim ***** válasza:
Milyen iskola? 73-as születésű vagyok már leírtam, veled ellentétben én nem összevissza beszélek.
2012. nov. 30. 11:55
 44/44 anonim válasza:
Mekkora egy cink ember vagy, azert mert 1-2 jatekot leszed meg nem kell megkovezni amugy is az o dolga dontese es azert oriasi kulonbseg van a kocsi lopas es a cd iras kozott de ha ezt se tudod felfogni jobb ha csendben felakasztod magad
2014. júl. 9. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!