Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen cd-re érdemes írni az...

Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3. 0 flashnél?

Figyelt kérdés
[link] ezek közül a legolcsóbbra lehet??

2012. okt. 29. 09:23
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:

TDK például.

De amúgy speciális író kell sok játékhoz.

2012. okt. 29. 10:32
 2/44 anonim ***** válasza:
Verbatim a legjobb és legmegbízhatóbb!
2012. okt. 29. 10:42
 3/44 anonim ***** válasza:
Olcsójánosok király...
2012. okt. 29. 13:48
 4/44 A kérdező kommentje:

A normális komikat köszönöm.Akkor inkább Verbatim , ha azt mondod az a legjobb ! :)

Az utolsónak pedig: Nyugodj meg ,amint megtehetem eladom a gépem és veszek egy újat , amin tudok live-ozni pl. De sajnálom, hogy itt élek Magyarországon és tanuló vagyok és a munkám egyharmad része elmegy a számlákra meg az albérletre..Én nem tehetem meg , hogy lehúzzam anyámat, mint jó pár kisköcsög.. Úgyhogy az ilyen komival húzz innen.. Köszi.

2012. okt. 30. 07:21
 5/44 anonim ***** válasza:
0%

Azt kit érdekel, hogy neked mire megy el a pénzed?

Ha nincs pénzed xbox 360-ra, keress olcsóbb hobbit.

Konzolokból ott a PS2, olcsóbb a konzol, olcsóbbak a játékok is.

Aztán lehet venni 2000 forintért egy focilabdát és le lehet menni a térre focizni is...

Ja, hogy egyszerűbb ellopni a játékokat? A cigányok is pont így gondolkoznak, te is az vagy?

2012. okt. 30. 09:17
 6/44 anonim ***** válasza:

Esetleg a védelmében annyi szóljon, hogy amíg 18 alatt voltam addig csak PC-m volt és nem igazán vettem játékot.

Most már, hogy dolgozok, vettem Xbox-ot és csak eredeti játékokkal játszok rajta.

Nem nehéz, mert amit megveszek utána el lehet adni.

2012. okt. 30. 09:22
 7/44 A kérdező kommentje:

És szerinted a Te kit érdekelsz!?!?! Most vallottad be , hogy mekkora kalóz voltál tessék. Kiváncsi lennék, hogy hány filmed meg játékod volt letöltve a gépre..(vagy filmed van még most is...)

Engem aztán rohadtul hidegen hagy , hogy mit gondolsz rólam, de most , hogy lecigányoztál kur**n kihúztad a gyufát.

Lány vagyok és képzeld kézilabdáztam(aztaaaa) elég komoly szinten az ETOban, de egy sérülés közbe jött soha többet nem játszhatom. Ladbádba még annál inkább sem rúghatok, pedig szívesen csinálnám elhiheted. Ha nem tudnád azt csinálni amit szeretsz, szerintem te is keresnél egy ehhez hasonló hobbit ,amivel le tudnád foglalni magad, amikor unatkozol.Ha nekem csak így futja , akkor mi a f*sznak kell belekötni? Nekem jó az , hogy ennyit le tudok nyomni single playerben vagy maximum pár haverral egymás ellen.

Ha egy kicsit beleképzelnéd magad más helyzetébe , akkor lehet, hogy másképp látnád a dolgokat. Az egészségügyben dolgozom, ezért nekem muszáj toleránsnak , meg együttérzőnek lennem , rád is ragadhatnának ilyen tulajdonságok...talán akkor felfognád a kis agyaddal, hogy Magyarországon az átlagember nem engedhet meg magának még 5000ft-os használt játékokat sem.

AMÚGY PS2ről annyit, hogy azt vettem volna, de jött ez a lehetőség és 5000ft külömbség volt a két gép között. Számomra egyértelmű volt , hogy melyiket vegyem meg, már csak azért is ,mert ha később el akarom adni akkor sokkal jobban járok. Régi SegaMegaDrive-ommal is ugyan úgy el tudok játszani, de sajnos a gombjai már megviseltek és sehol nem kaptam hozzá. Had döntsem el , mire , hogyan, mikor költöm a pénzemet....

2012. okt. 30. 10:20
 8/44 anonim ***** válasza:
0%

"Had döntsem el , mire , hogyan, mikor költöm a pénzemet..."

Ebben tökre igazad van, kisanyám!

Csak az a baj, hogy te nem a pénzed költöd, hanem lopsz!

Tényleg nem fogod fel? Tényleg ennyire ostoba vagy?

Attól, hogy valamire nincs pénzed, még k*rvára nem jogosít fel arra, hogy ellopd... Ennyire erővel lophatnál DVD lejátszót meg autót is, mert neked kocsira nem telik, csak feszítővasra és így olcsóbban meg tudod szerezni...

Szánalmas!

2012. okt. 30. 10:24
 9/44 A kérdező kommentje:
Felfogom mit mondasz, csak LESZAR*M.Jó lopás,de megnézném , hogy te töltesz-e le programokat, filmeket , zenéket.. te is lopsz.Ha nem , akkor meg gratulálok, hogy ennyire elit vagy.Én meg had örüljek annak, hogy tudok játszani , így vagy úgy..
2012. okt. 30. 10:33
 10/44 anonim ***** válasza:

Óóó, elnézést kérek, nem tudtam, hogy aki nem lop az elit, aki meg lop az csak áldozat...

Ez nem anyagi helyzet, hanem tisztelet, becsület kérdése...

2012. okt. 30. 10:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!