Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen cd-re érdemes írni az...

Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3. 0 flashnél?

Figyelt kérdés
[link] ezek közül a legolcsóbbra lehet??

2012. okt. 29. 09:23
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
Érdekes, azt még mindig nem mondtad, hogy te semmit sem lopsz. Köszönöm a reggeli bájcsevejt,de mennem kell van , aki dolgozni jár és még így is nehéz az élete. SAJNÁLOM.-.-
2012. okt. 30. 10:42
 12/44 anonim ***** válasza:

Nem írtam, azt hittem egy természetes, ÉN semmit sem lopok.

Nincs benne semmi nehéz, nem is érzem, hogy lemaradnék bármiről is...

2012. okt. 30. 11:31
 13/44 A kérdező kommentje:
Remek örülök.
2012. okt. 30. 11:43
 14/44 anonim ***** válasza:

Csak meg ne szakadj a munkában gyakorikérdésezés közben...

Tehát még a munkahelyeden is meglopod a céget...

Gyönyörű egy ember lehetsz.

2012. okt. 30. 12:12
 15/44 anonim válasza:

#3 szerintem neked konzolra sincs pénzed, de ha ennyire zavar, ha más írott játékkal játszik, akkor vegyél neki eredetit 16 ezerért. Különben meg, ha nem segítesz, válaszolj más kérdésre, vagy menj le a térre focizni és trollkodj a haverjaiddal.

Verbatim a legjobb

2012. okt. 30. 12:24
 16/44 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy engem támadtál le pedig kicsit védeni is akartalak de ezek után védjen meg a halál.

Nem az a baj, hogy másolt játékkal játszol hanem próbálod még megmagyarázni is, hogy miért is teszed ezt.

(6. hozzászóló voltam)

2012. okt. 30. 12:24
 17/44 anonim ***** válasza:

"#3 szerintem neked konzolra sincs pénzed, de ha ennyire zavar, ha más írott játékkal játszik, akkor vegyél neki eredetit 16 ezerért. Különben meg, ha nem segítesz, válaszolj más kérdésre, vagy menj le a térre focizni és trollkodj a haverjaiddal.

És ha nincs? De nem is lopom, cigánymódra.

Ez meg a másik szokásos szaros kamu duma, hogy 16 ezer egy játék. Rohadtul nem, töredékéért lehet venni. De habzószájjal 16 ezreket böfögni meg ellopni könnyebb, mint utánanézni...

2012. okt. 30. 12:27
 18/44 anonim válasza:
előző vagyok, gondolom te még 1 programot sem töltöttél le és a windowsod is eredeti... Kocsikat meg nem töltenek le az internetről -.-"
2012. okt. 30. 12:30
 19/44 anonim ***** válasza:

De letöltöttem le rengeteg programot, ugyanis, ha nem tudnád, rengeteg ingyenes program létezik a neten.

Windowst pedig nem használok, mert szar és drága, különböző linux disztrókat használok, mind ingyenes és kedvemre válogathatok nekem tetszőt.

Leülhetsz, 1-es.

2012. okt. 30. 12:49
 20/44 anonim ***** válasza:

"Kocsikat meg nem töltenek le az internetről -.-"

Pontosan erről beszélek, hogy ti kocsikat csak azért nem loptok, mert nehezebb ellopni és lebukni is...

2012. okt. 30. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!