Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen cd-re érdemes írni az...

Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3. 0 flashnél?

Figyelt kérdés
[link] ezek közül a legolcsóbbra lehet??

2012. okt. 29. 09:23
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:
belátom, igazad van, de nem teheti meg mindenki, hogy új játékot vegyen. Ha pedig szeretne az ember újakkal játszani akkor letölteni. Gondolom nem mindenki szórakozásból teszi és, ha "normális" országban élnénk, az ember meg tudna élni és lenne pénze 1-2 új játékra.
2012. okt. 30. 13:53
 22/44 anonim ***** válasza:

Hihetetlen, hogy nem értitek meg még mindig. :D

"de nem teheti meg mindenki, hogy új játékot vegyen."

Akkor az nem vesz új játékot, könyörgöm, vesz régebbit, vesz használtat, ennyire k*rva egyszerű.

Nem kötelező a legújabb játékokkal játszani, ahogy szintén nem kötelező az összes megjelenő filmet, letölteni, kiírni 40 forintos dvd-re és papírtokban kirakni a polcra...

"Ha pedig szeretne az ember újakkal játszani", akkor elmegy diákmunkára, elmegy túlórázni és megkeresi rá a pénzt, gyűjtöget, kuporgat, mint a normális emberek.

"Gondolom nem mindenki szórakozásból teszi"

Hanem miből? Egy kommandós hadsereg kényszeríti rá, hogy letöltsön?

"ha "normális" országban élnénk, az ember meg tudna élni és lenne pénze 1-2 új játékra."

Ja persze, mindig könnyű másra fogni. Valóban ez egy szegény ország és a legtöbb ember szegény, de ez senkit sem jogosít fel a lopásra. Aki tényleg akarja, az meg tudja rá teremteni a rávalót. Aki meg nem tudja vagy inkább nem akarja, bármikor kereshet más, olcsóbb szórakozást...

Én például nem tehetem meg, hogy minden hétvégén a legdrágább étterembe vigyem a barátnőmet, és kétpofára zabáljuk a kaviárt meg a legdrágább koktélokat, helyette elmegyünk sétálni, kirándulni és főzünk itthon magunknak, nem pedig berongyolunk az étterembe habzó szájjal, hogy márpedig nekem is jár a "sex on the beach" koktél, attól hogy pénzem nincs rá, mert ti kb pontosan ezt csináljátok...

2012. okt. 30. 14:03
 23/44 anonim válasza:
igayad van és egyet értek. Nem szeretnék vitatkozni, de nem hasonlítható a letöltés az autólopáshoz.
2012. okt. 30. 14:26
 24/44 anonim válasza:

emberek csak töltsetek le mert így nem a gazdag országoknak

pl amerikának adunk pénzt szoftverért.

1 fokkal jobb ha letöltjuk ingyen minthogy mas orszagnak penzt adjunk par semmit nem érő kis szoftverért...

2012. nov. 19. 13:35
 25/44 anonim válasza:
Mekkora egy se**fej vagy, hogy nem használod ki az Internet adta lehetőségeket. :DD Úristen mekkora lopás már, hogy pár játékot letöltök, vagy progit, vagy zenét, vagy akármit. Biztos most börtönbe fognak zárni. haha :DD Az internetre amúgy is csak úgy kerülhet fel, ha egy olyas valaki feltölti, aki megveszi. Ezért mi vagyunk a hibásak, hogy készen felajánlják, mi meg letöltsük? :DD Amíg megtehetem, hogy párszáz forintért vegyek játékot több ezer helyett, addig meg is fogom tenni és nem változtatok ezen, mert te játszod itt a "mintapolgárt". Te biztos tisztességes vagy, persze. :D Csak trollkodsz, mert nincs jobb dolgod. :D
2012. nov. 28. 23:44
 26/44 anonim ***** válasza:
Magyarországon nem minősül lopásnak ha valaki letölt valamit a net-ről hiszen azt már előtte valaki megvette feltörte és feltöltötte mások számára hozzáférhetővé tette.Akkor ki a tolvaj???Ha egy játék behozta az árát 2X akkor hogy hogy továbbra is ezrekért adják a vásárlóknak magyarul meglopják őket.Vagy a szellemi tulajdon megfizethetetlen?Akkor ez esetben ki a tolvaj???Erre azt tudom csak mondani hogy a szellemi tulajdon addig szellemi tulajdon amíg csak az tud róla akié aki megálmodta,kitalálta,mert akkor nem vehető el és saját tudata gazdagságát képezi.Minden más ami ezt nem így definiálja pénzszerzési lehetőséget kívánja előtérben helyezni,jogi fogalmakkal körítve.Megmondom mi a szellemi tulajdon a "rák ellenszere" mert még nem olvastál róla konkrétumot csak homályos utalásokat meg hasonlókat.
2012. nov. 29. 01:04
 27/44 anonim ***** válasza:

Mindig lesz valami kifogás úgyis.

Nekem május óta van Xbox 360-am és már 40 játékot végigjátszottam és max 10 ezer Ft-ba került.

Annyi a trükk, hogy van a jatekaim.hu, ott megveszem 4k-ért használtan aztán eladom 4k-ért vagy 3500-ért és veszek helyette mást. Így olcsón lehet cserélgetni.

2012. nov. 29. 14:10
 28/44 anonim ***** válasza:
"utólsó előtti"Látom szájizom az van megengedem hogy a cipőmre térdelj és használd.Nekem csak eredeti játékaim vannak lesznek és voltak.Azt hiszed bárkivel így beszélhetsz mit képzelsz magadról te kis buznyák ha az életben találkoznánk összefosnád magad te gy ökér.Látszik hogy apád szoptatott anyád helyett mert rohadtul mocskos a pofád.Ajánlom próbálj más hangnemben beszélni mert esetleg megtudom hol laksz mert megvannak rá az eszközeim mivel nem 13 vagyok éltem annyit hogy megvannak a kapcsolataim ez ügyben meg foglak ujjazni te kis k ö cs ö g hogy b a sznád teh erbe a jó ku rva anyádat te f a sz opó féreg!!!
2012. nov. 30. 01:00
 29/44 anonim ***** válasza:
Azért mert a játék software szellemi tulajdonként van definiálva te nagy tudású.Biztos pont te vagy az aki 40ft-os lemezre írja a filmeket mert olyan gyökér vagy.Próbálod megjátszani a hibátlant.Sem a házamat sem az autómat sőt még a kutyámat sem loptam minden pénzbe került.De nem szeretem ha egy takony kioktatja az embereket mit szabad mit nem majd,mindenki eldönti neki mi a jó.És próbálj a kérdésre válaszolni ami az volt hogy,"Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3.0 flashnél?"ha meghaladja a válasz a képességeidet húzz innen a francba.Mint már írtam én nem warez-olok csak eredeti játékaim vannak de,nem török pálcát senki felett aki ezt csinálja,mert nincs jogom más zsebében turkálni szerintem neked sem.De remélem az élet megtanít majd a toleranciára mert ha nem akkor keserves jövő elé nézel hidd el.Nem egy emberről tudok aki töltöget a net-ről pedig havonta megtehetné hogy 10 játékot és 20 filmet vesz,és te pont olyanokat bántasz akinek ki van centizve a havi pénze és ebben nem fér bele egy eredeti játék mert lehet hogy a konzolra is évekig gyűjtögetett.Ne másokban hanem magadban keresd a hibát biztos akad bőven.Nincs bűntelen ember ezt jegyezd meg,ez alól te sem vagy kivétel.
2012. nov. 30. 06:15
 30/44 anonim ***** válasza:

Csak úgy beszartam tőled gyökérarcú!

Gyere, keress meg! Legalább még egy tolvaj vérpistikével kevesebb lesz, ha alaposan beverem a pofádat!

Te engem meg ne oktass ki, majd biztos te vagy a becsületesség mintepéldánya, mikor másokat is a lopásra buzdítasz... Szánalmas és gusztustalan vagy!

2012. nov. 30. 07:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!