Milyen cd-re érdemes írni az XBox 360 játélkot? LT 3. 0 flashnél?
Hihetetlen, hogy nem értitek meg még mindig. :D
"de nem teheti meg mindenki, hogy új játékot vegyen."
Akkor az nem vesz új játékot, könyörgöm, vesz régebbit, vesz használtat, ennyire k*rva egyszerű.
Nem kötelező a legújabb játékokkal játszani, ahogy szintén nem kötelező az összes megjelenő filmet, letölteni, kiírni 40 forintos dvd-re és papírtokban kirakni a polcra...
"Ha pedig szeretne az ember újakkal játszani", akkor elmegy diákmunkára, elmegy túlórázni és megkeresi rá a pénzt, gyűjtöget, kuporgat, mint a normális emberek.
"Gondolom nem mindenki szórakozásból teszi"
Hanem miből? Egy kommandós hadsereg kényszeríti rá, hogy letöltsön?
"ha "normális" országban élnénk, az ember meg tudna élni és lenne pénze 1-2 új játékra."
Ja persze, mindig könnyű másra fogni. Valóban ez egy szegény ország és a legtöbb ember szegény, de ez senkit sem jogosít fel a lopásra. Aki tényleg akarja, az meg tudja rá teremteni a rávalót. Aki meg nem tudja vagy inkább nem akarja, bármikor kereshet más, olcsóbb szórakozást...
Én például nem tehetem meg, hogy minden hétvégén a legdrágább étterembe vigyem a barátnőmet, és kétpofára zabáljuk a kaviárt meg a legdrágább koktélokat, helyette elmegyünk sétálni, kirándulni és főzünk itthon magunknak, nem pedig berongyolunk az étterembe habzó szájjal, hogy márpedig nekem is jár a "sex on the beach" koktél, attól hogy pénzem nincs rá, mert ti kb pontosan ezt csináljátok...
emberek csak töltsetek le mert így nem a gazdag országoknak
pl amerikának adunk pénzt szoftverért.
1 fokkal jobb ha letöltjuk ingyen minthogy mas orszagnak penzt adjunk par semmit nem érő kis szoftverért...
Mindig lesz valami kifogás úgyis.
Nekem május óta van Xbox 360-am és már 40 játékot végigjátszottam és max 10 ezer Ft-ba került.
Annyi a trükk, hogy van a jatekaim.hu, ott megveszem 4k-ért használtan aztán eladom 4k-ért vagy 3500-ért és veszek helyette mást. Így olcsón lehet cserélgetni.
Csak úgy beszartam tőled gyökérarcú!
Gyere, keress meg! Legalább még egy tolvaj vérpistikével kevesebb lesz, ha alaposan beverem a pofádat!
Te engem meg ne oktass ki, majd biztos te vagy a becsületesség mintepéldánya, mikor másokat is a lopásra buzdítasz... Szánalmas és gusztustalan vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!