Minden xD kérdése:
T-home-os beltéri?
Figyelt kérdés
Van egy Intek HD S10cx beltérim régen volt elővéve.Szóval az lenne a kérdésem hogy már kiköttetés után elmozdult az anntenna.Majd valamikor bekapcsoltam csináltam egy gyárit és nem történt semmi,mindig kezdi előlről. Vajon működne megint úgy ahogy kéne ha be lenne állítva az antenna az amosra?
És lehetne nézni a szabadon foghatókat?
Bocsi a megfogalmazásért csak szeretnék minél hamarabb választ kapni.
2012. szept. 28. 16:05
1/1 anonim válasza:
Ha elmozdult az antenna az bizony nem jó.Elég egy centi és nem fog semmit.Ha nincs műszered, próbálkozhatsz, de nem lesz egyszerű.A készüléket nem ismerem, nekünk digis volt, de az vette a kódolatlant kártya nélkül.Ha tekergeted a parabolát legyen ott a tv is.A nagyon régi analóg beltériknél működött is.Ha van régi analógod azzal próbálkozz először - persze azt megint nem tudom, hogy az analóg adást már megszüntették-e az Astra műholdnál.Mert, ha jól tudom, akkor a T-home-os az astra műholdra van állítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!