Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyi ideig működhet egy...

Mennyi ideig működhet egy laptop winchester nélkül?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy kb egy hete a laptopom mindenfajta előzmény nélkül kikapcsolt, és amikor megpróbáltam újraindítani, azt írta ki, hogy "No hard drive system found." Elvittük szerelőhöz, és azt mondta, hogy nincs benne a winchester. A probléma az, hogy a laptop hetek óta egy általában bezárt szobában(kollégium, de olyan, ahonnan nem lopnak soha dolgokat) volt, és én még csak azt sem tudom, hogy melyik az a winchster, szóval nem értem, hogy ki, hol és mikor vehette ki belőle. Mégis mennyi ideje lehetett winchester nélkül a laptop, működik úgy egyáltalán?
2012. szept. 25. 09:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"a laptopom mindenfajta előzmény nélkül kikapcsolt"

Ez pontosan hogyan történt?

2012. szept. 25. 10:48
 22/25 A kérdező kommentje:
Épp csak be volt kapcsolva, mert néha megnéztem pár szót az interneten, és régebben csinált már olyat, hogy túlpörgette magát(gondolom alul túl forró volt és az asztal miatt nem tudta lehűteni magát, de olyankor mindig megfordítottam és akkor lehűlt), de most még csak nem is kezdett el pörögni, csak halk volt, mint normálisan. Aztán egyszer csak kikapcsolt(tudni kell, hogy nem működik töltő nélkül, mert az aksi elromlott) és úgy csinált, mint amikor nincs áram, de rögtön vissza is kapcsolt, gondolom újraindította magát, és akkor kiírta ezt a "No hard drive system found."-os cuccot. Ja és elkezdett hangosan pörögni, mint amikor forró az alja. Ennyi történt.
2012. szept. 25. 11:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy butaság, de nem lehet, hogy kilazult a winchi, és amikor elvitted szervízbe, kiesett a gépből? Nem hiányzott valami burkolat a gépházról?
2012. szept. 25. 12:09
 24/25 A kérdező kommentje:
Sajnos eléggé lehetetlennek hangzik, mert egyrészt a tokjában vittük el, másrészt én otthon megpróbáltam lecsavarozni a hátulját a laptopnak, hátha csak ellazult vagy valami, de nem sikerült leeszkábálnom róla.
2012. szept. 25. 12:17
 25/25 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel esetleg, kiderült, hogy dupla winchester volt a gépben és az egyiket lopták ki. Azért nem vettük észre, mert a másik egész idáig működött és most romlott el.
2012. szept. 25. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!