Miért nem tudom ubuntu rendszerre felrakni a windowst?
Bebootolom a lemezrôl a windowst(win7), majd mikor kérdezi, hogy melyik particiróra szeretném rakni nem enged tovább, mert a partició nem NTFS-es.
Ezt lehet valahogy orvosolni?
Nem értek az ubuntuhoz nagyon és azt sem tudom, hogy melyik verziója van fent.
A laptop tipusa: Dell Latitude D531
Inkább valami tapasztaltabb, hozzáértő emberrel csináltasd meg.
Csak NTFS-re kéne formázni, de ha nem tudod hogy kell akkor tényleg csak az előző tanácsomat tudom újra mondani.
Első körben tisztázni kellene mit is szeretnél. Meg szeretnéd tartani az Ubuntut és mellé akarsz egy Windows 7-et is, vagy el szeretnéd távolítani az Ubuntut és a Windowst szeretnéd feltenni helyette? Első esetben lesznek gondjaid, mert a Windows roppant unintelligens módon felülírja az Ubuntu rendszerbetöltőjét és a sajátjába nem teszi bele az Ubuntut, mint indítható rendszert.
A második esetben, a windows telepítőnek a segítségével töröld az Ubuntu particióit, majd hozz létre a windows számára partíciót, ezt formázd le NTFS-re, aztán telepítheted a windowst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!