Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyi ideig működhet egy...

Mennyi ideig működhet egy laptop winchester nélkül?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy kb egy hete a laptopom mindenfajta előzmény nélkül kikapcsolt, és amikor megpróbáltam újraindítani, azt írta ki, hogy "No hard drive system found." Elvittük szerelőhöz, és azt mondta, hogy nincs benne a winchester. A probléma az, hogy a laptop hetek óta egy általában bezárt szobában(kollégium, de olyan, ahonnan nem lopnak soha dolgokat) volt, és én még csak azt sem tudom, hogy melyik az a winchster, szóval nem értem, hogy ki, hol és mikor vehette ki belőle. Mégis mennyi ideje lehetett winchester nélkül a laptop, működik úgy egyáltalán?
2012. szept. 25. 09:09
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez a szerelő már 4-5 éve csinálta mindig a számítógépünket és mindig nagyon rendes volt. Nagyot csalódnék, ha ilyet tett volna.
2012. szept. 25. 09:29
 12/25 anonim ***** válasza:
hát akkor keress egy logikus magyarázatot mert az a vinyó azután tűnt el belőle miután kikapcsolt a laptop.
2012. szept. 25. 09:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Vinyó nélkül nem lehet használni a gépet, mert azon van az op.rendszer! Ez teljes mértékben lehetetlenség, hogy úgy működött volna!...
2012. szept. 25. 09:36
 14/25 anonim ***** válasza:

"Előtte 2 órán keresztül minden rendesen működött."

Ha megnézed, működés közben szinte folyamatosan dolgozik a winchester, kizárt, hogy 2 óra alatt egyszer sem fordult volna a háttértárhoz. Még ha előtte csak felfüggesztve volt is a gép, tehát az op.rendszert a memóriában tartotta volna, akkor sem tudom elképzelni. Szinte bármit csinálsz, ahhoz kell a háttértár. Akár plusz progikat betölteni, virtuális memóriát swappelni, vagy átmeneti fájlokat menteni.

2012. szept. 25. 09:45
 15/25 anonim ***** válasza:
SSD van a gépben! Eltaláltam? Mit nyertem?
2012. szept. 25. 09:47
 16/25 anonim ***** válasza:
he.:)
2012. szept. 25. 09:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, annyira nem értek hozzá, de miért, ha az lenne benne az mit jelentene?
2012. szept. 25. 10:00
 18/25 anonim ***** válasza:
Annyit jelent, hogy a szerelő nem találta meg a háttértárat, miközben benne van, csak nem winchester. De én ezt kétlem.
2012. szept. 25. 10:10
 19/25 anonim ***** válasza:
Már bocsi, de milyen gép ír ki ilyet, hogy "No hard drive system found" ?
2012. szept. 25. 10:12
 20/25 A kérdező kommentje:

Értem. De csak van annyira képzett, hogy tudja, hogy ilyesmi is létezik. Azért majd megkérdezem tőle.

Utolsó válaszoló: a laptopom egy hp, méghozzá dv9000 és ő írta ki ezt. Utánaolvastam és akkor még azt írták, hogy elmozdulhatott a merevlemez és ezáltal a gép nem ismerte fel, de mint kiderült a winchesterrel volt a baj, mert eltűnt.

2012. szept. 25. 10:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!