Multigod97 kérdése:

Miért utáljátok az Applet?

Figyelt kérdés
Mármint, ugye most pereskedik és szerintem teljesen jogosan mivel, a Samsung ellopott rengeteg szabadalmát. Mindeki írja mindenhol, hogy milyen szar az Apple, meg hogy mi a $z@r+ képzelnek? De a Samung most az LTE szabadalmak miatt akar visszaperelni. Amúgy én egy boldog iPod touch 4g, iPad 2 és retina Macbook tulaj vagyok, szoval ott vagyok a témában.

2012. szept. 1. 16:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

Több helyen leírták már (csak ugye nem divat utána olvasni a tényeknek), hogy az Apple meg akart egyezni peren kívül a Samsunggal. Mivel ez nem jött össze így perre mentek.

Aztán később sem tudtak megegyezni így jött a bírósági DÖNTÉS. A tárgyalás közben is többször leültek peren kívül, de eredménytelenül.

2012. szept. 2. 11:41
 32/40 A kérdező kommentje:

# 28/31

Én úgy tudom, hogy az optimalizáció miatt, mivel az apple évente kb. 3 ios eszközt a ki, sokkal jobban tudják optimalizálni, mig ez az ndroidnál nem lehetéges, mert a software-t a telefongyártók, csak kis mértékben tudják változtatni, mivel nem övék az os. ezért nehéz összehasonlitani az iPhone-t egy androidos telefonnal hardwareileg

2012. szept. 2. 11:57
 33/40 A kérdező kommentje:
# 30/32 EZ nem teljesen igaz. mivel itt ia közbenjön az optimalizáció, az alienware-nek, vagy bármelyik windows-os gépnek sokkal gyengébb a teljesitmény ugyanolyan hardware-nél. meg a másik az, hogy az egy gamer gép, a mac-et pedig munkára használják. am az árban sincs nagy különbség: egy alienware és egy macbook pro retina: 1750-2199 dollár, processor kb. egyenlő, 12gb-12gb RAM, 1tb hdd-256gb SSD. Meg amugy is a mac-ek sokkal szebbek vékonyabbak, és jobb az anyagválasztásuk
2012. szept. 2. 12:04
 34/40 anonim ***** válasza:

"mivel nem övék az os"

Valóban nem, viszont az android nyílt forráskódú, azaz bárki bármit beletúrhat amit akar.

Az utolsó összehasonlításból pedig egy fontos elem kimaradt, mégpedig a videokártya.

2012. szept. 2. 12:11
 35/40 A kérdező kommentje:

télleg bocsi. 2Gb NVidia GT 650M vs 1Gb Nvidia GT 650M (ugyanaz)+512Mb Intel HD 4000

Kijelző: 1600x900 vs 2880x1800

2012. szept. 2. 12:18
 36/40 A kérdező kommentje:
viszont a mac-be aztért nem kell ennél több VRAM, mert nem gamer gép, és enné többet csak a játékok esznek
2012. szept. 2. 12:25
 37/40 anonim ***** válasza:
Ez az átlag felhasználói válasz. Igaz, de másra gondoltam.
2012. szept. 2. 12:28
 38/40 anonim válasza:

Bocsánat nem kötekedés képeen írom de ha van pár Apple cuccod akkor nagyon ott vagy a számítástechnika témában?

Pl. 1 kérdésre szeretnék választ kapni:

MEgnézted más cégek ajánlatát, internetes szakmai értékeléseket a kategóriában mielőtt megvetted bármejik Apple dolgodat?

2012. szept. 3. 18:16
 39/40 A kérdező kommentje:
Ez most komoly? 4-edjére írjátok ezt, és 4-szer válaszoltam, olvasd el a kommentjeimet is, tabletből van olcsóbb, de jobb nincs, ipod (ez csak egy ipod, mi ezzel a bajod??), macbook, igen a legnagyobb ppi-vel rendelkező gép elképesztően gyors RAM-mal és csak SSD-vel + egy erős video kártya, van HP-m is és rengeteg gépet láttam már, hidd el
2012. szept. 4. 16:58
 40/40 anonim válasza:
Mert szar , ilyen egyszerű !
2013. júl. 31. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!