Miért utáljátok az Applet?
Nem utálom az Applet, de nem vagyok jó véleménnyel róla.
Nem a készülékről, mint müszaki eszközről, hanem a "körítésről".
Olykor túlárazottnak érzem ( de ha valaki csak azzal tud meglenni, úgyse tudom meggyőzni, mert azt mondja megéri), meg sok a felhajtás körülötte.
Ok, otthon vagy az alma téméban? De az összehasonlításhoz, a kijelentésekhez a másik rendszert és készüléket is ALAPOSAN kell ismerni és naponta használni, mert csak akkor lehet megalapozott a vélemény.
A Samut is ennyire ismered?
Ha használod őket, még nem azt jelenti, hogy értesz hozzá, persze te lehetsz kivétel, de a legtöbb ember ilyen.
A pereskedésük nem jogos. Össze-vissza perel mindenkit, gyerekesen viselkedik, egyszerűen utálom az ilyet. De szerintem nem vagyok egyedül. Az óvodában sem vesznek ennyire komolyan dolgokat. A Samsung külsőleg sem hasonlít az Apple-re, de levédette, hogy külsőleg a telefonok egyenesek, és lekerekített sarkúak legyenek. Szoftverileg meg egyáltalán nem. Persze, hogy ugyanazok az appok megtalálhatóak benne, de az minden telefonban.
A Samsung idáig nem pereskedett volna, mert most is van előzménye, és jogos a pereskedése. Ha az Apple szívózik, akkor a Samsung visszavág. Várható volt.
Remélem érthető volt. Ez nem negatív dolog, csupán 1 vélemény, szóval nem belekötni semmibe.. :)
Azért a vásárlók száma nem perdöntő.
Mert asztali gépre fordítva a dolgot szerintem a MAC jobb és STABILABB rendszer és mégis az MS rendszert használják MILLIÁRDNÁL is többen...
Erre mit mondasz?? Ennyit a számokról...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!