Miért utáljátok az Applet?
Kérdező fejtsd ki kérlek, hogy szerinted mi volt jogos a perben.
Valamint szerinted miért az iOS a legjobb a világon?
Tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre.
(Aztán lehet reagálok majd pár érvre is.)
De így a levegőbe beszélni könnyű.
# 9/12: mivel az emberek nagy része nem engedheti meg magának, hogy Macet vegyen ezért vesz windowst, olcsón, és jó specifikációval.
# 12/12: részben igazad van, apple fanboy vagyok, de ezt nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Viszont abban nincs igazad, hogy nem vagyok témában, mivel évek óta használok iOS-t és nem úgy, mint a műcicák, akik iPad-del fotózkodnak, én Mac-re és iOS-re fejesztek és Photoshopolok (ezt egy hónapja kezdtem). Szóval benne vagyok a témában.
# 11/12: téged hagyatalak utoljára, mivel ez a legfontosabb. Szerintem annyiban volt jogos a per, hogy a Samsung lekopizta az iPhone-t és az iPadet, vagy legalábbis nagyon sok szabadalomsértést elkövetett. Persze, amikor Jobs és Wozniak összedobta az első grafikus kezelőfelületet és a Microsoft átvette tőlük, őket is beperelték, de ezt a pert nevetségesnek gondolom, mert, ha csak 1 járható út van, azt nem lehet elfoglalni, mert akkor monopólium lenne és az nem előnyös.
Én használtam WP7-et, Androidot és iOS-t. Nekem az utóbbi jön be a legjobban letisztultsága miatt, szeretem ha a dolgok rendben vannak, ezért érintetlen a főoldalam, iPad-en és iPod-on is, de ez csak azért van mert nagyon (betegesen :D) rendszerető vagyok. Ez is az egyik ok, a másik ugye a "Fícsörök". Van Apple TV-m és imádom benne az AirPlay-t, meg szeretem, hogy a Mac, iPad és iPod teljesen össze vannak hangolva, és ez mind vezeték nélkül.
Egy másik dolog:
Tesztként menj be egy Apple boltba, és mond, hogy semmit nem értesz hozzá, adjanak tanácsot. Faggasd az eladót, hogy ugye nem lesz forró az adott eszköz, tényleg bugmentes-e, és hogy miért mondják, hogy olyan jó az Apple. Majd mond meg, hogy Iráni származású embernek szeretnél venni valamit. Úgy elküldenek a francba, mint annak a rendje.
Tudni illik, egy könyv alapján vannak betanítva. A könyv megtiltja a "forró", "bug", "fagyás" és egyéb szavak használatát, az eladó egy előre betanított robotként isteníti a cég termékeit. Ja, és Iráni származású embernek tilos eladniuk bármit is. Ez mi, ha nem megtévesztés, és rasszizmus?
az, hogy benne vagyok a témában, azzal azt akartam mondani, hogy használtam sok op rendszert, ismerem a tableteket, telfonokat, amugy meg, hogy értelmetlenül védtem őket:
Szerintem, ez több, mint elég, gyakorlatilag ebben a 132 oldalas dokumentumban elismerik, hogy lemásolták az iPhone-t
Ott a pont az utolsó hozzászólásában és ezt te magad is aláírtad kérdező!
"ha csak 1 járható út van, azt nem lehet elfoglalni, mert akkor monopólium lenne és az nem előnyös."
Most is pont, hogy a perben foglalt legtöbb érv ilyen volt! A linkelt 3 korábbi cikkben (pont az én hozzászólásom utániakban) benne van erre pár példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!