Multigod97 kérdése:

Miért utáljátok az Applet?

Figyelt kérdés
Mármint, ugye most pereskedik és szerintem teljesen jogosan mivel, a Samsung ellopott rengeteg szabadalmát. Mindeki írja mindenhol, hogy milyen szar az Apple, meg hogy mi a $z@r+ képzelnek? De a Samung most az LTE szabadalmak miatt akar visszaperelni. Amúgy én egy boldog iPod touch 4g, iPad 2 és retina Macbook tulaj vagyok, szoval ott vagyok a témában.

2012. szept. 1. 16:39
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Kérdező fejtsd ki kérlek, hogy szerinted mi volt jogos a perben.

Valamint szerinted miért az iOS a legjobb a világon?

Tényleg kíváncsi vagyok a véleményedre.

(Aztán lehet reagálok majd pár érvre is.)

De így a levegőbe beszélni könnyű.

2012. szept. 1. 18:21
 12/40 anonim ***** válasza:

Nem vagy ott a témában, csak Apple fan vagy. És ezért mondom az almára, hogy elrothadna:

[link]

[link]

[link]

A kommenteket is kérném elolvasni.

2012. szept. 1. 18:28
 13/40 A kérdező kommentje:

# 9/12: mivel az emberek nagy része nem engedheti meg magának, hogy Macet vegyen ezért vesz windowst, olcsón, és jó specifikációval.

# 12/12: részben igazad van, apple fanboy vagyok, de ezt nem azt jelenti, hogy nem szeretem. Viszont abban nincs igazad, hogy nem vagyok témában, mivel évek óta használok iOS-t és nem úgy, mint a műcicák, akik iPad-del fotózkodnak, én Mac-re és iOS-re fejesztek és Photoshopolok (ezt egy hónapja kezdtem). Szóval benne vagyok a témában.

# 11/12: téged hagyatalak utoljára, mivel ez a legfontosabb. Szerintem annyiban volt jogos a per, hogy a Samsung lekopizta az iPhone-t és az iPadet, vagy legalábbis nagyon sok szabadalomsértést elkövetett. Persze, amikor Jobs és Wozniak összedobta az első grafikus kezelőfelületet és a Microsoft átvette tőlük, őket is beperelték, de ezt a pert nevetségesnek gondolom, mert, ha csak 1 járható út van, azt nem lehet elfoglalni, mert akkor monopólium lenne és az nem előnyös.

Én használtam WP7-et, Androidot és iOS-t. Nekem az utóbbi jön be a legjobban letisztultsága miatt, szeretem ha a dolgok rendben vannak, ezért érintetlen a főoldalam, iPad-en és iPod-on is, de ez csak azért van mert nagyon (betegesen :D) rendszerető vagyok. Ez is az egyik ok, a másik ugye a "Fícsörök". Van Apple TV-m és imádom benne az AirPlay-t, meg szeretem, hogy a Mac, iPad és iPod teljesen össze vannak hangolva, és ez mind vezeték nélkül.

2012. szept. 1. 19:19
 14/40 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem azt jelenti, hogy benne vagy a témában. Ugyanis az egy dolog, hogy mióta használod, de fel tudnád nekem sorolni a szabadalmakat, amitől az i cuccok "f*szák" mai nyelven mondva? Itt a gond. Jogtalanul védették le őket.
2012. szept. 1. 19:33
 15/40 anonim ***** válasza:
Olvastam itt 1 történetet, mikor 2 haver bement venni maguknak laptopot. i7-es cuccokkal, a windows-os laptop volt kb 200-300e forint. A haverja pedig meglátta az 1ik Macbook-ot, és megtetszett neki, mert Apple volt, s gyengébb is volt hardveresen, viszont 100e-vel drágább. Utána csodálkozott a gyerek, hogy nem windows van rajta, és nem tetszett neki..
2012. szept. 1. 19:36
 16/40 anonim ***** válasza:

Egy másik dolog:

Tesztként menj be egy Apple boltba, és mond, hogy semmit nem értesz hozzá, adjanak tanácsot. Faggasd az eladót, hogy ugye nem lesz forró az adott eszköz, tényleg bugmentes-e, és hogy miért mondják, hogy olyan jó az Apple. Majd mond meg, hogy Iráni származású embernek szeretnél venni valamit. Úgy elküldenek a francba, mint annak a rendje.

Tudni illik, egy könyv alapján vannak betanítva. A könyv megtiltja a "forró", "bug", "fagyás" és egyéb szavak használatát, az eladó egy előre betanított robotként isteníti a cég termékeit. Ja, és Iráni származású embernek tilos eladniuk bármit is. Ez mi, ha nem megtévesztés, és rasszizmus?

2012. szept. 1. 19:46
 17/40 A kérdező kommentje:

az, hogy benne vagyok a témában, azzal azt akartam mondani, hogy használtam sok op rendszert, ismerem a tableteket, telfonokat, amugy meg, hogy értelmetlenül védtem őket:

[link]

[link]

[link]

Szerintem, ez több, mint elég, gyakorlatilag ebben a 132 oldalas dokumentumban elismerik, hogy lemásolták az iPhone-t

2012. szept. 1. 19:48
 18/40 A kérdező kommentje:
ez, vicces, mert nem kérdezik hova valósi vagy... a másik, meg az, hogy ez megint csak marketing, hogy mire tanitják be az eladót, ha te elég okos vagy nem tud hipnotizálni, de minden cégnek az az érdeke hogy eladjon
2012. szept. 1. 19:52
 19/40 anonim ***** válasza:
Ha nem ismeri el is ez az eredmény. Azt aláírom, hogy esetenként jogos a Samsungnak a büntetés, de pofátlan dolgokat védett le az Apple, ráadásul nem is a saját találmányuk volt egy csomó. Példának a rácsos ikon. Amit meg ők találtak fel, mint mondjuk a pinch zoomot, azt levédetni... A másik meg hogy az emberek 80%-a nem tudatosan vásárol. És őket egyből átejtik. Ha nekem akarna hízelegni, simán hozzávágnám, hogy ismerem a könyvüket. Nameg... Nem kérdezik, de ha véletlenül megmondod, hogy az Iráni testvéred mindig egy ilyet szeretett volna, még téged sem szolgálnak ki. Nem kérdeznek, de ez attól még rasszizmus.
2012. szept. 1. 20:08
 20/40 anonim ***** válasza:

Ott a pont az utolsó hozzászólásában és ezt te magad is aláírtad kérdező!

"ha csak 1 járható út van, azt nem lehet elfoglalni, mert akkor monopólium lenne és az nem előnyös."

Most is pont, hogy a perben foglalt legtöbb érv ilyen volt! A linkelt 3 korábbi cikkben (pont az én hozzászólásom utániakban) benne van erre pár példa.

2012. szept. 1. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!