Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki segíteni DVD íróval...

Valaki segíteni DVD íróval kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Vettem egy DVD írót..

összedugtam.. és egyszerűen nem pörgeti fel a lemezt, nem olvassa be..

mert megnyomom a gombot kiadja, berakom a lemezt.. és nem megy :||

valakii segítsen :/ :)

2012. aug. 14. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Alap kérdés: ugye nem csak a tápcsatlakozót hanem a busz kábelt is rácsatlakoztattad ( PATA vagy SATA típustól függően )?

Aztán: a DVD írót már a BIOSban fel kell, hogy ismerje a géped. Ott már látszik? Vagy ott sem?

2012. aug. 14. 19:32
 2/3 A kérdező kommentje:

Perszeee 2 kábel megy bele.. :)

na ezt a BIOS-os részt nagy vonalakba magyarázd el.. :) hogy tudom beállítani, vagy megnézni? :) ennyire nem merültem még bele a dolgokba :)

2012. aug. 14. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Ugye alaplapba is be van kötve a buszkábel tulsó vége?

Amikor elindítod a gépet, akkor általában a DEL gomb nyomogatásával be lehet lépni a BIOS setup-ba. Itt verziótól és gyártótól függően van egy menüpont ahol meg tudod nézni, hogy mely eszközök fityegnek az alaplap buszvezérlőjén. Már ott is látszani kell a DVD írónak.

2012. aug. 14. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!