Az új XBOX 360 LT 3. 0 hoz milyen íróval kell kírni a játékokat, hogy fusson az xboxb-ban?
Xbox 360 arcade 512mb kozolom van, amire a legfrisebb dasoboard van, és ráakarom rakni a lefrisebb flast, azaz a LT 3.0 De nagyon megrémültem, amikor olvastam, hogy másmilyen író kell.
nekem ez a laptopom van:
úgye kell a abgx360 v1.0.6 kell majd leízéli a játékokat, majd kiírni, de milyen íróval.
vagy jó az az író, ami a laptopban van.
24.én megjelent a legújabb FW a 3.0 régebbi gépekhez. Minek is kell ez,hisz a 2.0 ával megy minden??
Ez a 3.0 azoknak kell,akik Live!ra dugták a gépüket, és emiatt az új játékok már nem futottak simán, csak a pendrive-os módszerrel.Jövőre várható a 3.0 Slim gépekhez is, mert a februári játékokon már rajta lesz az új dashboard, és emiatt kelleni fog a 3.0. Akinek bekerül a gépébe a 3.0 annak meg kell patcholni az új játékok ISO-ját (vanleírás a leírás)
Nemsokára várható az új ABGX-is, ami majd automatikusan elvégzi ezt a patcholást. Természetesen az ezekután kijött játékok már tartalmazni fogják a topologiai adatokat, és nem kell majd őket patcholni.
UPDATE:
Sajnos az új Dashboardnak vannak eddig "rejtett" dolgai is: Ha felkeül a 14699-es Dashboard, akkor az képes kiszűrni a másolt lemezt hiába a 3.0. 2 Megoldás van a problémára:
1.Ne installáljuk fel a HDD-re a megpatcholt játékot,ha a lemezről játszunk, úgy tűnik nincs ideje tesztelni a lemezt a Dashboardnak,és akkor nem dobál ki minket a játék.
2.Be kell szerezni a speciális Liteon írót(januárban lesz ismét a boltban) mert az képes(és csak ez képes!) 100%os lemezt produkálni Verbatim alapanyagra,és akkor minden probléma nélkül lehet játszani,és installálni is.
Tehát öszegezve: a 3.0-ás FW jó, és kelleni is fog februártól mindenkinek aki játszani akar az új játékokkal,de a lemez kiírása sajnos bonyolódott,és a 100%os megoldáshoz kell venni új írót, nincs mit tenni.Ezzel az új íróval a Forza4 is tökéletesen megy.Akinek 2.0ja van,annak nincs még szüksége a 3.0-ra,csak azután lesz,ha felkerül a gépére az új dashboard.Bármi kérdés lenne a 3.0val kapcsolatban, a psxservice@gmail.com-ra írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!